Libnet.ro
UNICEF

16:30

Guvernul vrea sa interzica, limitat, exportul de lemn, Ponta: Solutie la Justitie, altfel plecati!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul vrea sa interzica, limitat, exportul de lemn, Ponta: Solutie la Justitie, altfel plecati!

Guvernul intentioneaza sa interzica, pe o perioada limitata, exporturile de orice fel de masa lemnoasa, procedura fiind deja pregatita printr-un proiect de ordonanta de urgenta care a fost insa blocat in discutii la Ministerul Justitiei, a anuntat. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Tudor i-a cerut lui Ponta sa interzica exportul de lemn si Guvernul pune in practica. Ponta: Solutie la Justitie pana saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, in sedinta de Guvern, ca Executivul intentioneaza sa interzica, pe o perioada limitata, exportul de lemn, dupa ce jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, l-a sfatuit pe Victor Ponta sa adopte o Ordonanta de Urgenta in acest sens.

Victor Ponta: Guvernul intentioneaza sa interzica temporar exportul de masa lemnoasa neprelucrata/ L-am informat si pe presedintele Iohannis de aceasta intentie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la B1 TV, ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis despre intentia Guvernului de a interzice temporar exportul de masa lemnoasa neprelucrata printr-o ordonanta de urgenta. UPDATE Ponta: Mai multi liberali, care se dau zilele astea drept mari luptatori impotriva taierii padurilor, s-au intalnit zilele astea cu reprezentantii Holzindustrie si ca sunt mai mult lobbysti.

Ponta cere o ordonanta de urgenta prin care sa se interzica pe un termen limitat exportul de orice fel de masa lemnoasa neprelucrata (VIDEO)

Premierul Victor Ponta cere o ordonanta de urgenta prin care sa se interzica pe un termen limitat exportul de orice fel de masa lemnoasa neprelucrata, informeaza B1 TV. Ponta a spus in cadrul sedintei.

Guvernul vrea sa interzica, pe o perioada limitata, exporturile de lemn. Proiectul, blocat la Ministerul Justitiei

Guvernul intentioneaza sa interzica, pe o perioada limitata, exporturile de orice fel de masa lemnoasa, a anuntat premierul Victor Ponta. Procedura a fost deja pregatita printr-un proiect de ordonanta de.

Efectul protestelor si al scandalului Holzindustrie Schweighofer: Ponta vrea sa interzica exporturile de lemn

Premierul Victor Ponta a cerut, miercuri, in cadrul sedintei saptamanale de Guvern, o ordonanta de urgenta privind interzicerea exportului ilegal de lemne.

Guvernul vrea sa-i invete pe elevi despre securitatea cibernetica

Directorul Centrului Cyberint din SRI a declarat, luni, ca Guvernul se gandeste sa introduca in curricula scolara un curs de pregatire privind securitatea cibernetica, avand in vedere ca elevii au acces la internet de la varste tot mai mici, informeaza Mediafax.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )