Libnet.ro
UNICEF

16:30

Harta salariilor din Romania. Cine sunt platiti cel mai bine si unde sunt lefurile cele mai mici

Adevărul Adevărul,
Harta salariilor din Romania. Cine sunt platiti cel mai bine si unde sunt lefurile cele mai mici

Bucurestenii sunt cei mai bine platiti salariati din Romania, in timp ce lefurile cele mai mici le au angajatii din Teleorman. Cel putin asa indica datele centralizate de Institutul National de Statistica, valabile pentru anul trecut. continuă pe Adevărul

Harta salariilor din Romania. Teleormanul, aflat sub pastorirea lui Liviu Dragnea, a ajuns mai sarac ca Vasluiul (FOTO)

Harta salariilor din Romania arata discrepante mari intre judete. Cei mai prost platiti romani sunt cei din judetul Teleorman, judet pastorit din umbra de Liviu Dragnea, seful partidului de gu.

Subiectele zilei:Cat te costa sa fii tanar in noua dintre cele mai mari orase din Romania;Mai sunt necesari sapte ani pana la rezolvarea crizei de gardieni din penitenciare;Fostul episcop de Husi, implicat intr-un scandal homosexual, s-a mutat in palatul

Scurt punctaj pentru 2018. Spre un point of no return?2018 va aduce, cel mai probabil, adancirea faliilor deja create si exacerbarea tensiunilor din sistemul international catre punctul critic, dincolo de care transformarile devin ireversibile iar lumea intra, practic, intr-un alt capitol al istoriei. Deputat: Romania este plina de Lucani. O veritabila mafie care stabilea cine traieste si cine moare iese la iveala in cazul chirurgului Mihai Lucan. Alexandru Arsinel, Victor Socaciu, ministrul Sanatatii, Emil Boc si Gheorghe Funar sunt numele mentionate in fata procurorilor.

Caz incredibil in justitia din Romania! O batrana s-a dus la tribunal si a cerut ordin de protectie. Judecatorii au ramas muti de uimire cand au aflat de cine dorea femeia sa se protejeze

Caz incredibil in justitia din Romania. O bunica din Vaslui a solicitat judecatorilor sa emita un ordin de protectie impotriva celor trei nepoti minori pe care ii creste de mai multi.

Leumi isi vinde subsidiara din Romania catre Argo Capital Management

Bank Leumi, a doua mare banca din Israel, a decis sa isi vanda subsidiara din Romania catre firma britanica de investitii Argo Capital Management Ltd. , subsidiara a Argo Group.

Leumi isi vinde subsidiara din Romania catre Argo Capital Management

Bank Leumi, a doua mare banca din Israel, a decis sa isi vanda subsidiara din Romania catre firma britanica de investitii Argo Capital Management Ltd. , subsidiara a Argo Group.

Ministrul Florian Bodog: Deputatul Emanuel Ungureanu bate campii. Afirmatiile sale vin doar ca sa mai adauge un cui la sicriul transplantului din Romania

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca deputatul Emanuel Ungureanu bate campii atunci cand il acuza ca a aranjat un control la Institutul de Transplant si sustine ca afirmatiile acestuia vin doar ca sa mai adauge un cui la sicriul transplantului din Romania, scrie News. ro.

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege noua conducere: Cine sunt candidatii?

Au inceput procedurile de alegere a noii conducere a Consiliului Superior la Magistraturii CSM). Cine va fi ales va avea o misiune extrem de dificila intr-un 2018 in care se vor da lupte grele.

Ministrul Sanatatii raspunde dur acuzatiilor ca l-ar fi favorizat pe medicul Lucan: Deputatul Emanuel Ungureanu bate campii. Afirmatiile sunt un atac asupra transplantului din Romania

Un conflict a izbucnit miercuri intre ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si vicepresedintele Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor. Deputatul USR l-a acuzat pe ministrul ca l-ar fi protejat pe.

Chef de chef pe bancile unei scoli din Vrancea! Primarul: Sunt oamenii nostri, trebuie sa sa se distreze undeva (VIDEO)

Revelion in sala de clasa! Locuitorii unei comune din Vrancea au chefuit pe banci in noapte dintre ani. Petrecerea a vut loc cu acordul primarului si directorului scolii. Avem un camin cultur.

Ce mesaj a aparut imediat dupa moartea subita a unui tanar scriitor din Romania

Cosmin Dumitru Miute, un tanar scriitor din Turceni, in varsta de doar 32 de ani, a murit subit in urma unei boli care s-a manifestat fulgerator. Imediat, pe retelele de socializare a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )