Libnet.ro
UNICEF

15:45

Hidrologii au emis alerte de Cod galben si portocaliu de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din tara

România Liberă România Liberă,
Hidrologii au emis alerte de Cod galben si portocaliu de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis avertizari de cod galben de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din tara, valabil de duminica seara pana marti. O atentionare cod portocaliu va intre in vigoare luni dimineata. continuă pe România Liberă

Cod galben de inundatii, joi seara, pe rauri din judetele Bistrita-Nasaud, Salaj, Maramures si Satu Mare

Un cod galben de inundatii va fi in vigoare, joi seara, in mai multe judete, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

Cod galben si portocaliu de ploi de sambata seara pana luni

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare de Cod galben de ploi cu caracter torential pana duminica ora 9. 00, pentru sudul Banatului, local in Transilvania si Moldova, precum si zona Carpatilor Meridionali. De asemenea, incepand de duminica seara intra in vigoare o avertizare de Cod portocaliu de ploi pentru 15 judete, care este valabila pana luni, ora 23.

Inundatii locale, torenti si viituri pe rauri din cea mai mare parte a tarii, de duminica seara pana marti

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii locale, viituri si torenti pentru bazine hidrografice din cea mai mare parte a tarii, valabila de duminica, ora 20. 00, pana marti, ora 18. 00, anunta News. ro. Cele mai mari probleme pot sa apara in noaptea de luni spre marti, cand o parte din judetele tarii vor fi sub cod portocaliu.

Cod galben de ploi si vijelii, dupa caldura sufocanta

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galbende ploi si vijelii, incepand de duminica noaptea. Cod galben de la noapte in partea de sud a Banatului, local in.

Vin inundatiile! 16 bazine hidrografice, sub cod portocaliu si galben de inundatii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile incepand din seara zilei de duminica si.

ALERTA. Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, averse, dar si valori termice ridicate, din aceasa seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o serie de avertizari Cod galben si Cod portocaliu de furtuni, averse, dar si valori termice ridicate, valabile in majoritatea regiunilor tarii, incepand din aceasta seara si pana luni, la ora 23:00.

Cod galben si cod portocaliu de canicula in judetul Bacau. Luna iulie incepe cu temperaturi de 40 de grade si furtuni. Care sunt recomandarile autoritatilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru municipiul si judetul Bacau, si nu numai, avertizarea meteorologica de cod galbe, valabila in ziua de vineri, 30 iunie si cod portocaliu, sambata, 1 iulie.

Cod galben si cod portocaliu de canicula in judetul Bacau. Luna iulie incepe cu temperaturi de 40 de grade si furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru municipiul si judetul Bacau, si nu numai, avertizarea meteorologica de cod galbe, valabila in ziua de vineri, 30 iunie si cod portocaliu, sambata, 1 iulie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )