Libnet.ro
UNICEF

16:30

Hunedoara: Peste 300 de energeticieni protesteaza in fata Prefecturii

România Liberă România Liberă,
Hunedoara: Peste 300 de energeticieni protesteaza in fata Prefecturii

Peste 300 de energeticieni, angajati de la Complexul Energetic Hunedoara CEH) si termocentralele Mintia si Paroseni, protesteaza, marti dupa-amiaza, in fata Prefecturii Hunedoara, nemultumiti ca Guvernul nu a acordat CEH ajutorul de stat aprobat de Comisia Europeana in luna aprilie, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Parcul Herastrau: Peste 2.000 de oameni protesteaza fata de taierile ilegale de paduri (VIDEO)

Peste 2. 000 de persoane protesteaza fata de taierile ilegale de paduri, sambata, la intrarea in Parcul Herastrau din Piata Charles de Gaulle din Capitala, informeaza B1 TV. Protestatarii, care s-au adunat.

FOTO Sute de artisti au realizat desene prin care protesteaza fata de stergerea picturii cu Sfantul Gheorghe

Dupa ce pictura cu Sfantul Gheorghe a fost stearsa de pe fatada cladirii pe care a fost realizata, mai multi artisti au decis sa protesteze intr-un mod inedit. Acestia au realizat sute de desene prin care protesteaza fata de faptul ca pictura a fost acoperita.

Taifunul Noul face ravagii in nord-estul statului Filipine, generand rafale de peste 300 km/h

Supertaifunul a ajuns, duminica, in nord-estul statului Filipine, unde a generat rafale de peste 300 km/h si indundatii de amploare, autoritatile fiind nevoite sa evacueze peste 1,200 de oameni. Potrivit.

Peste 350 de energeticieni de la termocentralele Mintia si Paroseni au protestat in fata Prefecturii din Deva: Acestia cer ajutor din partea Guvernului

Peste 350 de energeticieni de la termocentralele Mintia si Paroseni, parte a Complexului Energetic Hunedoara CEH) au protestat marti dupa-amiaza in fata sediului Prefecturii din Deva. Acestia cer Guvernului sa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )