Libnet.ro
UNICEF

05:15

Igor Dodon:Am votat pentru un primar profesionist

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon:Am votat pentru un primar profesionist

Presedintele Igor Dodon si-a exprimat dreptul vot, duminica, in alegerile locale din Chisinau. Seful statului a mentionat ca isi doreste un primar care nu va face politica si nici geopolitica, dar care se va preocupa doar de problemele Capitalei. continuă pe Adevărul

Andrei Nastase, nou atac la Igor Dodon: E grav daca va pune stapanire pe Chisinau. Mai bine imi iau valiza si plec VIDEO

Candidatul Blocului ACUM la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, a lansat un nou atac la adresa partenerilor sai din alianta de guvernare, desi a fost avertizat recent ca in cadrul coalitiei exista un acord de neagresiune. Liderul PPDA a declarat ca situatia va fi atat de grava in tara, daca socialistul Ion Ceban castiga alegerile din Capitala, incat ar fi dispus sa plece din Republica Moldova.

Octavian Ticu, propunere catre Blocul ACUM: Alegeri parlamentare anticipate si trimiterea lui Igor Dodon in instanta

Deputatul Octavian Ticu a propus, in cadrul sedintei de joi, 17 octombrie, a Parlamentului, o solutie care ar salva Blocul ACUM, dupa alianta pe care au facut-o cu Partidul Socialistilor. Parlamentarul a cerut ca Blocul ACUM sa-si respecte angajamentul din campania electorala, prin care a promis ca nu va face o alianta cu PSRM. in acest sens, Ticu propune provocarea alegerea anticipate, dar si trimiterea lui Dodon pe banca acuzatiilor.

Zinaida Greceanii: Am votat pentru primar de Chisinau care va fi ales din primul tur

Lidera socialistilor, Zinaida Greceanii, si-a exprimat dreptul la vot, duminica, in alegerile locale din Chisinau. Ea este convinsa ca alegerile vor fi castigate din primul tur de candidatul pentru care a votat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )