Libnet.ro
UNICEF

18:15

Incendiu violent intr-un bloc din Tecuci. Doua persoane, printre care si un salvator, au suferit arsuri grave

Adevărul Adevărul,
Incendiu violent intr-un bloc din Tecuci. Doua persoane, printre care si un salvator, au suferit arsuri grave

Potrivit pompierilor, incendiul ar fi pornit de la un resou defect din garsoniera unui batran in varsta de 70 de ani. Blocul invaluit in fum dens a fost evacuat, iar mai multe persoane au suferit atacuri de panica si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Cea mai grava stare este a unui barbat de 46 de ani cu arsuri pe 50% din corp. continuă pe Adevărul

Incendiu violent in Bucuresti. Pompierii intervin cu sapte masini

Un incendiu violent a izbucnit in Capitala, vineri dimineata, in interiorul unei hale din strada Poi.

Incendiu la Palatul Justitiei din Timisoara. Zeci de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, joi seara, intr-un birou din Palatul Justitiei din Timisoara, 17 persoane fiind evacuate. Potrivit ISU Timis, incendiul a izbucnit intr-un birou din Palatul Justitiei din.

Doua persoane ratacite pe Valea Pelesului au fost salvate de jandarmii montani

Doua persoane ce s-au ratacit pe Valea Pelesului au fost salvate de jandarmii montani din Sinaia. Turistii se aflau pe un traseu interzis, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Jandarmi Judetean.

Prahova: Jandarmi loviti cu bate dupa ce au prins doua persoane la furat de motorina

Doi jandarmi prahoveni au fost loviti cu bate, vineri, dupa ce au prins doua persoane in timp ce furau motorina dintr-o cisterna, acestea din urma chemand in ajutorul lor patru indivizi care s-au prezentat la fata locului inarmati cu bate, relateaza Agerpres.

Un barbat a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, intr-un accident rutier in Olt

Un barbat a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, intr-un accident rutier in Olt petrecut joi dupa-amiaza. in accident au fost implicate un camion si un autoturism. La sosirea echipajelor,.

Explozie intr-un bloc din Brasov. O persoana a fost ranita

O persoana a fost ranita, joi, in urma unei explozii produse intr-un bloc din municipiul Brasov. Deflagratia a avut loc intr-un apartament dintr-un bloc de pe strada Zizinului si nu a fost urmata de.

Un barbat condamnat pentru viol si eliberat in toamna trecuta in baza legii recursului compensatoriu a agresat o fetita de 13 ani in scara unui bloc din Bucuresti

Un barbat condamnat in trecut pentru viol si eliberat in octombrie anul trecut, chiar in prima zi in care a intrat in vigoare legea recursului in compensatoriu, a agresat o fetita de 13 ani in scara unui bloc din Bucuresti, anunta Digi 24. Barbatul avea interdictie de a intra in Bucuresti. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Brasov: Explozie la un bloc din centrul orasului. Interventie de urgenta a pompierilor (VIDEO)

Pompierii au intervenit in centrul orasului Brasov, dupa ce o explozie a avut loc intr-un bloc de apartamente. Imediat dupa producerea deflagratiei, un apartament a a fost cuprins de flacari, iar locatarii au su.

Un microbuz cu pasageri a fost implicat intr-un accident rutier in Vrancea. Cel putin doua persoane au fost ranite

Un microbuz de transport persoane a fost lovit joi dimineata de un autoturism al carui sofer nu a mai avut timp sa franeze in momentul in care autovehiculul a incetit pentru a opri in statie. Cel putin.

O femeie a decedat in urma unui incendiu intr-o locuinta din Brasov

Pompierii militari au intervenit sambata la un incendiu declansat intr-o locuinta de pe strada Neago.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )