Libnet.ro
UNICEF

13:15

A inceput cel mai mare pelerinaj din Moldova, la Sfanta Parascheva. Ce a pregatit Mitropolia pentru sutele de mii de credinciosi care vin la Iasi

Adevărul Adevărul,
A inceput cel mai mare pelerinaj din Moldova, la Sfanta Parascheva. Ce a pregatit Mitropolia pentru sutele de mii de credinciosi care vin la Iasi

Sute de mii de credinciosi din toata tara sunt asteptati la Iasi in saptamana 10 octombrie-16 octombrie sa se inchine la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. incepand de miercuri, 12 octombrie, pelerinii se vor putea inchina si la moastele Sfantului Cuvios Neofit Zavoratul, ce vor fi aduse cu avionul de o delegatie din Cipru. continuă pe Adevărul

Cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia si-a filmat reclama la Sighisoara

Reclama pentru cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia s-a filmat la noi in tara, la Sighisoara, potrivit sighisoaraonline. com. Migros este cea mai mare companie de retail din Elvetia, cel mai.

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, si-a suspendat activitatea; angajatii vorbesc de un puci

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, a anuntat ca isi suspenda activitatea, iar mai multi jurnalisti si politicieni de opozitie au pus decizia pe seama presiunilor guvernamentale, relateaza BBC News.

Merkel se redreseaza in sondaje, dupa ce ajunsese la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Popularitatea cancelarului german, Angela Merkel, incepe sa se redreseaza, dupa ce ajunsese la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani.

Publicitate excelenta a Romaniei peste hotare: Cel mai mare lant de supermarket din Elevetia si-a filmat reclama in Sighisoara (VIDEO)

Migros, cea mai mare companie de retail din Elvetia, a fost filmata la Sighisoara. Onoarea pentru oras si pentru tara noastra este cu atat mai mare cu cat compania face parte dintre cei mai mari.

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, suspendat. Jurnalistii spun ca e un puci guvernamental

Nepszabadsag, cel mai important ziar de opozitie din Ungaria si-a incetat temporar activitatea, mai multi jurnalisti de opozitie afirmand ca hotararea s-a luat la presiunea guvernului, relateaza BBC News preluat de mediafax.

O zi neagra pentru presa. Cel mai mare ziar de opozitie la adresa premierului din Ungaria, iNCHIS (FOTO)

Cel mai important cotidian de opozitie din Ungaria a fost inchis, a anuntat sambata proprietarul sau. Faptul ca ziarul Nepszabadsag a fost inchis a creat ingrijorare cu privire la.

A supravietuit Holocaustului si a ajuns cel mai mare croitor al Americii. Povestea omului care de 60 de ani imbraca liderii de la Casa Alba

Martin Greenfield, in varsta de 88 de ani, are o poveste de viata extraordinara, care se poate rezuma astfel: supravietuitor al Holocaustului devenit cel mai bun croitor al Americii, omul care i-a.

Cel mai ciudat sat din Romania: Are un singur locuitor si un drum unic

Satul Alun, din judetul Hunedoara, este de departe unul dintre cele mai ciudate catune din Romania. Si asta pentru ca Alunul mai are doar un locuitor, in acte, o manastire din marmura, dar si un drum.

Chinezii vor sa construiasca cel mai mare avion spatial

Interesul pentru explorarea spatiala cu scop comercial se afla pe o panta ascendenta si din ce in ce mai multe agentii fac demersuri serioase in acest sens. Poate ca Virgin Intergalactic, care a primit deja licenta pentru operare, a acaparat atentia media in sectorul turismului spatial, dar si chinezii au planuri mari: pana in 2020, [].

Oligarhii din Fidesz, in spatele suspendarii celui mai mare cotidian din Ungaria?

Vestea incetarii aparitiei de pe o zi pe alta a cotidianului de stanga Nepszabadsag, ziar cu cel mai mare tiraj din Ungaria, i-a socat nu numai pe angajatii redactiei a caror activitate a incetat imediat, ci si opinia publica interna si internationala. Opozitia din Ungaria, o parte a societatii civile si cititorii cotidianului presupun ca este o manevra cu implicarea indirecta a Guvernului Fidesz si a premierului Viktor Orban.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )