Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, si-a suspendat activitatea; angajatii vorbesc de un puci

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, si-a suspendat activitatea; angajatii vorbesc de un puci

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, a anuntat ca isi suspenda activitatea, iar mai multi jurnalisti si politicieni de opozitie au pus decizia pe seama presiunilor guvernamentale, relateaza BBC News. continuă pe Adevărul

Aparitia celui mai important ziar de opozitie din Ungaria a fost suspendata. Proteste in strada

Publicarea celui mai important cotidian de opozitie ungar, Nepszabadsag, a fost suspendata, a anuntat sambata proprietarul sau, grupul Mediaworks, starnind ingrijorari cu privire la libertatea pr.

Cretu, Visa: Cash-ul, cel mai mare aliat al economiei subterane. Cum reducem evaziunea prin digitalizare

Numerarul este cel mai important aliat al economiei subterane, spune Catalin Cretu, director general Visa. Cu cat mai putin cash, cu atat mai putina evaziune, continua Dragos Doros, presedinte ANAF. Asadar, digitalizarea.

Ce puteti vedea la Comedy Cluj 2016, cel mai mare festival de comedie din Romania: filme in premiera si productiile romanesti din ultimul an

O noua editie a Comedy Cluj, cel mai mare festival de comedie din Romania, incepe vineri, 21 octombrie, cu cel mai iubit film din Noua Zeelanda, Hunt for the Wilderpeople. Pelicula a castigat deja opt premii la festivaluri internationale, din care sase sunt Premiul Publicului.

A supravietuit Holocaustului si a ajuns cel mai mare croitor al Americii. Povestea omului care de 60 de ani imbraca liderii de la Casa Alba

Martin Greenfield, in varsta de 88 de ani, are o poveste de viata extraordinara, care se poate rezuma astfel: supravietuitor al Holocaustului devenit cel mai bun croitor al Americii, omul care i-a.

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa, in 2016 si 2017

Fondul Monetar International FMI) a revizuit, in crestere pana la 5% estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, de la 4,2% cat prognoza in luna aprilie, potrivit celui mai nou raport World Economic Outlook, publicat marti de institutia financiara internationala, citat de Agerpres.

Iata cel mai DRAGUT urs polar din lume care te va binedispune! A fost filmat in timp ce se juca intr-o piscina plina cu gheata (VIDEO)

Un pui de urs polar, pe nume Nora, care tocmai a ajuns de la Gradina Zoologica Oregon din SUA a fost filmat in timp ce se juca intr-o piscina plina cu gheata. Acesta este, de fapt, un experiment.

Incredibila poveste a unui supravietuitor al Holocaustului ajuns cel mai mare croitor al Americii: omul care de 60 de ani imbraca liderii de la Casa Alba

Martin Greenfield, in varsta de 88 de ani, are o poveste de viata extraordinara, care se poate rezuma astfel: supravietuitor al Holocaustului devenit cel mai bun croitor al Americii, omul care i-a imbracat pe cei mai puternici oameni ai lumii si promite sa o faca in continuare.

Cel mai bun jucator de rugby din lume a fost depistat pozitiv la controlul antidoping

Dan Carter, campion mondial in cadrul selectionatei de rugby a Noii Zeelande in 2015, an in care a fost desemnat cel mai bun jucator al lumii, a fost depistat pozitiv la ultimul control antidoping.

Un roman va avea cel mai puternic BMW de serie din lume, M4 GTS 500 CP

BMW M4 GTS, cel mai puternic BMW de serie din lume, produs intr-o editie limitata la 700 de exemplare, a fost expus de MHS Motors si urmeaza sa fie livrat unui roman.

O firma din Satu Mare este Cel mai promitator brand romanesc din 2016

Competitia dedicata brandurilor romanesti a adunat si in acest an cateva zeci de aplicanti la start. Dupa jurizare a fost aleasa caCel mai promitator brand romanesc firma Dr. Vitamin din Odoreu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )