Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii noi de la spitalul groazei din Arad. Ce s-ar fi intamplat cu cei 15 pacienti COVID care au murit

Antena3 Antena3,
Informatii noi de la spitalul groazei din Arad. Ce s-ar fi intamplat cu cei 15 pacienti COVID care au murit

Avem informatii noi despre cazul revoltator de la Spitalul Clinic Judetean din Arad. 15 pacienti au murit, iar rudele acuza ca oamenii nu au primit tratamentul potrivit. Sunt 15 plangeri penale facute de rudele acestora, care reclama ca bolnavii nu au fost ingrijiti cum trebuie. Acum se cer necropsii si deshumari. continuă pe Antena3

Doliu urias in showbiz. A murit azi dimineata, la Spitalul Elias din Bucuresti

Astazi teatrul romanesc a mai pierdut o alta mare actrita, in persoana regretatei Valeria Gagealov. Actrita fusese internata la Spitalul Elias, dupa ce fusese depsitata cu coronavirus. Actrita, in varsta de 89 de ani, era internata de ceva vreme la Elias, medicii facand tot posibilul sa salveze. Valeria Gagealov a pierdut lupta cu COVID-19 Marea .

Ancheta dupa dezvaluirile Antena 3, la spitalul din Arad

Acuzatii extrem de grave legate de Spitalul Judetean din Arad care in ultima perioada este in centrul mai multor scandaluri. Ruda unei paciente sustine ca a fost nevoita sa dea spaga de sute de euro pentru ca bunica ei sa ajunga la sectia ATI. De cealalta parte, conducerea unitatii medicale a anuntat ca a inceput o ancheta interna, imediat dupa dezvaluirile facute de Antena 3.

Costume populare vechi, estimate la 20.000 de lei, furate dintr-o casa batraneasca din Arad

Cateva costume traditionale foarte vechi au fost furate dintr-o casa batraneasca din localitatea aradeana Rosia-Noua, paguba fiind estimata la aproximativ 20. 000 de lei, arata proprietarii, care au depus plangere la Politie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )