Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ancheta dupa dezvaluirile Antena 3, la spitalul din Arad

Antena3 Antena3,
Ancheta dupa dezvaluirile Antena 3, la spitalul din Arad

Acuzatii extrem de grave legate de Spitalul Judetean din Arad care in ultima perioada este in centrul mai multor scandaluri. Ruda unei paciente sustine ca a fost nevoita sa dea spaga de sute de euro pentru ca bunica ei sa ajunga la sectia ATI. De cealalta parte, conducerea unitatii medicale a anuntat ca a inceput o ancheta interna, imediat dupa dezvaluirile facute de Antena 3. continuă pe Antena3

Scandal urias la spitalul din Arad, dupa moartea a 15 pacienti. Rudele acuza ca oamenii nu au primit tratamentul potrivit

Sunt 15 plangeri penale dupa moartea mai multor pacienti din sectiile COVID de la Spitalul Judetean Arad. Rudele reclama faptul ca bolnavii nu au primit tratamentul potrivit.

Informatii noi de la spitalul groazei din Arad. Ce s-ar fi intamplat cu cei 15 pacienti COVID care au murit

Avem informatii noi despre cazul revoltator de la Spitalul Clinic Judetean din Arad. 15 pacienti au murit, iar rudele acuza ca oamenii nu au primit tratamentul potrivit. Sunt 15 plangeri penale facute de rudele acestora, care reclama ca bolnavii nu au fost ingrijiti cum trebuie. Acum se cer necropsii si deshumari.

IPJ Iasi a deschis ANCHETA dupa ce Diana Sosoaca a facut chef LIVE si i-a dat dedicatii lui Arafat

IPJ Iasi a deschis o ancheta, dupa ce Diana Sosoaca, senator AUR, a facut vineri seara, petrecere la restaurant. Sosoaca a transmis paranghelia pe Facebook si i-a facut dedicatii si lui Raed Arafat, conform stiripesurse. ro .

LA TREI LUNI DUPA ALEGERI Ultimul mandat din Congresul american a fost atribuit

A fost nevoie de trei luni pentru ca alegerile din noiembrie 2020 din Statele Unite sa fie in sfarsit incheiate, dupa ce ultimul mandat din Congres inca in asteptare, intr-o circumscriptie din statul New York, a fost atribuit luni unei republicane apropiate de fostul presedinte Donald Trump.

Costume populare vechi, estimate la 20.000 de lei, furate dintr-o casa batraneasca din Arad

Cateva costume traditionale foarte vechi au fost furate dintr-o casa batraneasca din localitatea aradeana Rosia-Noua, paguba fiind estimata la aproximativ 20. 000 de lei, arata proprietarii, care au depus plangere la Politie.

Efectele medicamentului-minune anti-covid-19: Dupa 5 zile, 29 din 30 de pacienti erau acasa

Efectele medicamentului-minune anti-covid-19. Acesta este folosit cu succes de o tara, iar pacientii pleaca acasa, vindecati, dupa numai cinci zile. A fost descoperit medicamentul care vindeca coronavirusul, indiferent de forma bolii. Cum se numeste si cand va fi disponibil S-a aflat care sunt efectele medicamentului-minune anti-covid-19, folosit cu succes de o tara, scrie digi24. ro. Dupa .

Tragedie in India dupa ce un ghetar din Himalaya s-a desprins si a rupt un baraj. Zeci de morti si sute de disparuti (VIDEO)

Tragedie de proportii in India, la aproape500 km de capitala New Delhi. 14oameniau murit si alti peste 170 sunt disparuti dupa ce un ghetar din Muntii Himalaya s-a prabusit intr-un lac de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )