Libnet.ro
UNICEF

18:30

ii inteleg tot mai putin pe tinerii critici

Adevărul Adevărul,
ii inteleg tot mai putin pe tinerii critici

Volumul Vino cu mine stiu exact unde mergem, de Dan Sociu, a fost analizat de Bogdan-Alexandru Stanescu intr-o cronica text semnificativ pentru felul in care e abordata literatura azi. continuă pe Adevărul

Jose Mourinho: Cristi Chivu avut o cariera mare, trebuie sa fie mandru. A castigat tot, mai putin cu echipa nationala

Tehnicianul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a comentat retragerea lui Cristian Chivu din fotbal, aratand ca romanul ar trebui sa fie mandru pentru cariera sa. Am aflat de retragerea lui Chivu de la el, nu.

Vladimir Putin a castigat in 2013 mai putin ca prim-ministrul Medvedev si consilierii prezidentiali

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a obtinut, in anul 2013, venituri de 3,7 milioane de ruble, aproximativ 74. 000 de euro, mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, precum si decat alti membri ai Guvernului si consilierii sai, informeaza Agence Frace Presse.

Statistica da peste cap mitul guvernamental al fiscalitatii scazute. Cheltuielile cu taxele si impozitele, tot mai mari de la trimestru la trimestru

Desi in repetate randuri premierul Victor Ponta declara ca nu se maresc taxele si impozitele, datele furnizate marti de Institutul National de Statistica il contrazic pe primul ministru. Cheltuielile medii cu plata taxelor, impozitelor si a contributiilor cresc de la trimestru la trimestru. Datele din graficul de mai jos reprezinta cheltuieli totale medii lunare pe persoana si sunt exprimate in lei. In cazul unui salariat, cheltuielile cu taxele si impozitele au crescut in ultimul an de la 252. 43 la 266. 47 lei/luna. Cea mai mare crestere o resimt somerii, care de la 51. 35 de lei lunar, au ajuns la finele anului trecut sa plateasca pe taxe, impozite si contributii 73. 5 lei.

Cate gadgeturi se vand in Romania? 2014, un an in care cumparam mai putin

Cum arata piata locala de gadgeturi? Romanii au cumparat intens in 2012 si in 2013, dar ritmul se reduce in acest moment. 2014 va fi un an al maturizarii, cu o crestere mai mica.

Romanii cheltuiesc cel mai putin pentru educatie

Cea mai mare pondere in cheltuieli este legata de produsele alimentare 40,1%), pe cand, pentru educatie, romanii aloca doar 0,5% din suma destinata cheltuielilor lunare, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3196 seconds )