Libnet.ro
UNICEF

21:31

INTERVIU Guzel Iahina, scriitoare rusa: Ar fi fost mai usor sa-l zugravesc pe Stalin numai in negru

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Guzel Iahina, scriitoare rusa: Ar fi fost mai usor sa-l zugravesc pe Stalin numai in negru

Scriitoarea rusa Guzel Iahina spune ca, in cel mai recent roman al sau, Copiii de pe Volga, a incercat sa nu creeze o atmosfera antagonica, o ruptura totala intre ideologia comunista si soarta omului de rand, caci, pana la urma, realitatile s-au construit din ciocnirea istoriei mari cu cea marunta. continuă pe Adevărul

Experiment: Noul coronavirus a evoluat si infecteaza oamenii mai usor

Mai multi specialisti americani au realizat un experiment din care rezulta ca noul coronavirus a suferit mutatii care l-au facut sa infecteze mai usor celulele umane, scrie CNN.

Citu: PSD uraste informatizarea, pentru ca doar asa poate sa fure. Cel mai usor furi cu hartii, cu dosare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca PSD uraste informatizarea institutiilor publice, pentru ca doar asa poate sa fure. Cel mai usor este sa furi cu hartii, cu dosare, a spus el.

Cum arata Dacia produsa de italieni. Ar fi fost mai tare decat orice a lansat Renault

Compania de top din Romania dupa venituri si cel mai mare exportator al tarii, Dacia a parcurs un drum lung de la conceptia sa ca o companie comunista de stat. Gasindu-si nisa in sectorul low-cost, Dacia a fost culmea multor glume, insa producatorul roman de masini este unul dintre brandurile de masini cu cea mai .

De ce pentru noi invatarea online a fost mai rapida decat cea clasica

In numai doua zile, 10 si 11 martie 2020, am transferat toata activitatea noastra de business in online, iar in ultimele 3 luni am functionat exclusiv asa. Nu stiam cum vor evolua lucrurile si nici cum vor reactiona clientii si cursantii, dar am ramas placut surprinsi sa constatam ca achizitia de cunostinte a fost mult mai mare si mai rapida in acest context, decat atunci cand faceam cursuri face-to-face.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2306 seconds )