Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ion Sturdza: Republica Moldova este condusa de un centru de putere ocult

Adevărul Adevărul,
Ion Sturdza: Republica Moldova este condusa de un centru de putere ocult

Republica Moldova este condusa din umbra de un singur centru de putere, care se afla in zona Partidului Democrat, sustine fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturdza, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Nantoi: Republica Moldova nu este buricul pamantului

Alianta Politica pentru Moldova Europeana APME) si-a anuntat programul de guvernare si solutiile pentru problemele politice ale Republicii Moldova.

Agenda culturala a anului 2015 in Republica Moldova

Agenda culturala a anului 2015 este bogata in oferte pentru toate gusturile. in acest an vom putea bea cel mai bun vin in cadrul expozitiei internationale Expovin Moldova, vom putea admira masini de epoca la Festivalul Retro-Mai si ne vom putea imbogati biblioteca mergand la Salonul International de Carte.

Reuniunea jurnalistilor din Romania si Republica Moldova chiar de Ziua Unirii

In perioada 23-25 ianuarie 2015 are loc la Bucuresti Reuniunea jurnalistilor din Romania si din Republica Moldova. Evenimentul este la prima editie si organizat de catre P. Actiunea 2012 si Alianta Internationala a Jurnalistilor Romani. Oameni de presa de pe cele doua maluri ale Prutului s-au intalnit la Bucuresti pentru a discuta probleme de actualitate romaneasca si internationala dar sa si discute rolul presei in societate.

Cate femei din Republica Moldova mor anual de cancer de col uterin. S-a dat startul Campaniei de prevenire

Anual, in Republica Moldova decedeaza in jur de 170 de persoane de cancer de col uterin. Pentru sensibilizarea publicului privind aceasta boala, de astazi si pana pe 31 ianuarie 2015, in tara se va desfasura Saptamana de Prevenire a cancerului de col uterin, eveniment lansat la initiativa Asociatiei Europene de combatere a Cancerului Cervical ECCA), la care Republica Moldova a aderat din 2009.

Partidele europene sustin guvernul minoritar PLDM-PD si ii critica pe liberalii din Republica Moldova

Partidele europene PPE si PES isi sustin partenerii din Republica Moldova PLDM, respectiv PDM) si saluta asumarea responsabilitatii guvernarii de catre Partidul Liberal Democrat si Partidul Democrat.

De la 1 septembrie detinutii minori din Republica Moldova vor merge la liceu

Minorii detinuti din Republica Moldova, care isi ispasesc pedeapsa in inchisori, vor putea sa-si continue studiile, dupa absolvirea celor gimnaziale.

Republica Moldova va avea un nou guvern in maxim doua saptamani. Iurie Leanca ramane candidat pentru functia de premier

Liderul PLDM, Vlad Filat, sustine ca intr-o perioada de maxim doua saptamani Republica Moldova va avea un guvern investit. Declaratia a fost facuta presei, dupa sedinta Parlamentului de vineri, 23 ianuarie, transmite IPN. Potrivit lui, PLDM il va inainta pe Iurie Leanca la functia de premier.

Corlatean, despre Republica Moldova: Faptul ca au durat atat de mult negocierile, pentru mine a fost un semnal de alarma

Fostul ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat, azi, ca pentru el a reprezentat un semnal de alarma durata lunga a negocierilor pentru formarea unui guvern in Republica Moldova, transmite Agerpres.

Detinutii minori din Republica Moldova, condamnati sa nu-si poata continua studiile

Dreptul la invatatura le este ingradit detinutilor minori din RM de catre administratiile penitenciarelor. Cativa condamnati s-au plans avocatilor parlamentari de calitatea studiilor din puscarii si de imposibilitatea continuarii invatamantului in institutia penitenciara dupa absolvirea ciclului gimnazial ori sa studieze o meserie.

Alianta pentru o Moldova Europeana, noua coalitie de guvernare in Republica Moldova

Doar doua dintre cele trei partide pro-europene din Republica Moldova au cazut de acord cu privire la formarea unei coalitii de guvernare. PLDM si PD au semnat acordul fara liberalii moldoveni, formand astfel o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )