Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alianta pentru o Moldova Europeana, noua coalitie de guvernare in Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Alianta pentru o Moldova Europeana, noua coalitie de guvernare in Republica Moldova

Doar doua dintre cele trei partide pro-europene din Republica Moldova au cazut de acord cu privire la formarea unei coalitii de guvernare. PLDM si PD au semnat acordul fara liberalii moldoveni, formand astfel o. continuă pe Antena3

R. MOLDOVA: Acord politic la Chisinau. A fost creata Alianta pentru o Moldova Europeana

Acord politic la Chisinau. PLDM si PD au semnat acordul de infiintare a unei noi coalitii de guvernare. Aceasta se va numi Alianta pentru o Moldova Europeana.

Voronin tine haturile guvernarii pro-europene de la Chisinau

Votul de vineri din Parlamentul de la Chisinau consfinteste aparitia unei aliante tacite intre comunisti si doua partide declarate pro-europene Partidul Liberal Democrat si Partidul Democrat. in acelasi timp a fost anuntata crearea unei coalitii de guvernare PLDM PD sub numele Alianta pentru Moldova Europeana, AME.

Republica Moldova: PDM si PLDM au semnat acordul de creare a aliantei de guvernare

Liderul PDM, Marian Lupu, si presedintele PLDM, Vlad Filat, au semnat vineri acordul de constituire a aliantei de guvernare in Republica Moldova. Aceasta se va numi Alianta pentru Moldova Europeana AME), anunta Publika. md. Reamintim ca problema unei coalitii PDM-PLDM, fara Partidul Liberal condus de Mihai Ghimpu, este ca nu are majoritate parlamentara, ceea ce inseamna ca are nevoie de sustinerea comunistilor lui Voronin. 50: Democratul Andrian Candu a fost ales presedinte al Parlamentului de la Chisinau, informeaza Publika. md.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )