Libnet.ro
UNICEF

22:15

Corlatean, despre Republica Moldova: Faptul ca au durat atat de mult negocierile, pentru mine a fost un semnal de alarma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Corlatean, despre Republica Moldova: Faptul ca au durat atat de mult negocierile, pentru mine a fost un semnal de alarma

Fostul ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat, azi, ca pentru el a reprezentat un semnal de alarma durata lunga a negocierilor pentru formarea unui guvern in Republica Moldova, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Reuniunea jurnalistilor din Romania si Republica Moldova chiar de Ziua Unirii

In perioada 23-25 ianuarie 2015 are loc la Bucuresti Reuniunea jurnalistilor din Romania si din Republica Moldova. Evenimentul este la prima editie si organizat de catre P. Actiunea 2012 si Alianta Internationala a Jurnalistilor Romani. Oameni de presa de pe cele doua maluri ale Prutului s-au intalnit la Bucuresti pentru a discuta probleme de actualitate romaneasca si internationala dar sa si discute rolul presei in societate.

Republica Moldova: PDM si PLDM au semnat acordul de creare a aliantei de guvernare

Liderul PDM, Marian Lupu, si presedintele PLDM, Vlad Filat, au semnat vineri acordul de constituire a aliantei de guvernare in Republica Moldova. Aceasta se va numi Alianta pentru Moldova Europeana AME), anunta Publika. md. Reamintim ca problema unei coalitii PDM-PLDM, fara Partidul Liberal condus de Mihai Ghimpu, este ca nu are majoritate parlamentara, ceea ce inseamna ca are nevoie de sustinerea comunistilor lui Voronin. 50: Democratul Andrian Candu a fost ales presedinte al Parlamentului de la Chisinau, informeaza Publika. md.

Tarile baltice vor sa majoreze importurile de produse agricole din Republica Moldova

Tarile baltice vor sa importe produse agricole prioritar din Republica Moldova, ceea ce va determina majorarea volumelor.

Subfinantare cronica pentru teatrele din Republica Moldova

Isi petrec diminetile in salile reci de repetitii, isi joaca cu devotament personajele pe scena teatrului, ne fac sa radem sau sa plangem. Acestia sunt actorii. Remunerarea lor se face cu aplauze si cu un salariu prea mic. Teatrele din Republica Moldova se confrunta cu dificultati financiare considerabile, iar statul nu acopera nici jumatate din cheltuielile lor.

Daniel Morar, posibil candidat la functia de Procuror General in Republica Moldova?

Presa din Republica Moldova noteaza ca fostul sef al Directiei Nationale Anticoruptie din Romania, Daniel Morar, ar putea candida la functia Procuror General in aceasta tara. Ideea vehiculata in anumite.

Alianta pentru o Moldova Europeana, noua coalitie de guvernare in Republica Moldova

Doar doua dintre cele trei partide pro-europene din Republica Moldova au cazut de acord cu privire la formarea unei coalitii de guvernare. PLDM si PD au semnat acordul fara liberalii moldoveni, formand astfel o.

Republica Moldova: Andrian Candu a fost ales presedinte al Parlamentului

Andrian Candu a fost ales, vineri, presedinte al Parlamentului Republicii Moldova, informeaza Jurnal de Chisinau, citat de Mediafax. Acesta a primit 59 de voturi pentru in cadrul sedintei la care au.

Noul presedinte al Parlamentului din Republica Moldova

Andrian Candu a fost ales, vineri, presedinte al Parlamentului Republicii Moldova, informeaza Mediafax.

PLDM si PD din Republica Moldova au semnat un acord pentru formarea unui coalitii de guvernare. Liberalii au fost exclusi

Partidul Liberal Democrat din Moldova PLDM) si Partidul Democrat PD) au semnat un acord privind constituirea unei coalitii parlamentare minoritare, excluzandu-i pe liberali, relateaza Jurnal. md.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )