Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ionut Dolanescu are COVID-19: Am fost sceptic, dar iata ca acest virus exista

Adevărul Adevărul,
Ionut Dolanescu are COVID-19: Am fost sceptic, dar iata ca acest virus exista

Ionut Dolanescu a anuntat ca a fost confirmat cu coronavirus. Artistul a precizat ca nu a avut simptome, dar a depistat cand si-a facut testul inainte de plecarea in SUA pentru a sustine un concert. continuă pe Adevărul

Ionut Dolanescu are COVID-19: Am fost sceptic, dar iata ca acest virus exista

Artistul a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca el si sotia sa Doinita, au fost confirmati pozitiv cu COVID-19. Ionut Dolanescu a precizat ca nu a avut niciun simptom dar a facut testul pentru depistarea noului coronavirus preventiv pentru ca urma sa plece in SUA sa sustina un concert.

Ionut Dolanescu, testat pozitiv pentru Covid-19. Trebuie sa spun ca si eu am facut parte dintre cei sceptici, dar iata ca acest virus exista

Solistul de muzica populara Ionut Dolanescu a declaratca el si sotia sa Doinita, au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Ionut Dolanescu a mai spus ca nu are simptome si a facut testul pentru ca.

Ionut Dolanescu, dezvaluiri socante dupa ce s-a infectat cu COVID-19: Si eu am facut parte dintre sceptici

Ionut Dolanescu a anuntat in urma cu putin timp ca a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Acesta impreuna cu sotia sa au facut testul pentru a parasi tara, dar rezultatele au venit ca un traznet pentru familia cantaretului. Cantaretul nu credea in COVID-19 Fiul regretatului cantaret de muzica populara, Ion Dolanescu, urma sa sutina .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )