Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iuga, PwC: Parem blestemati. Avem cele mai proaste drumuri, desi alocam cei mai multi bani din PIB. Fata de perioada imparatului Traian nu prea am evoluat

Hotnews Hotnews,
 Iuga, PwC: Parem blestemati. Avem cele mai proaste drumuri, desi alocam cei mai multi bani din PIB. Fata de perioada imparatului Traian nu prea am evoluat

Ultima data cand am fost cu masina acasa, la Satu Mare, a trebuit sa opresc la un service in Targu Mures sa imi schimb bucsele. La cateva luni dupa, la intrarea in Targoviste am nimerit intr-o groapa nesemnalizata si mi-am distrus iar roata fata stanga. Partea buna e ca eu mi-am reparat masina, dar cea proasta e ca tocmai am aflat ca fata de perioada in care ne faceau romanii drumuri, nu am evoluat cine stie ce. Si sa va spun de ce. continuă pe Hotnews

Clipul zilei: Top 5 cele mai proaste scene de sex din filme

De la amuzant. la ridicol :).

Cele mai WOW accesorii de la New York Fashion Week

La New York Fashion Week nu doar piesele vestimentare prezentate pe catwalk au atras atentia publicului, ci si accesoriile pe care modelele le-au purtat pe podium. Iata cele mai WOW dintre acestea.

Cele mai cautate joburi pe vasele de croaziera. Cu cat e platit un bucatar, un ospatar sau o camerista

Sa muncesti si sa vezi toata lumea, poate fi jobul perfect. Cei care isi doresc asta pot opta pentru unul din sutele de joburi de ospatari, cameriste si bucatari pe cele mai frumoase vase de croaziera din lume. Joburile pe cele mai mari nave maritime sunt la mare cautare, iar salariile sunt pe masura. Cele mai mici pornesc de la 1. 100 de euro, iar bucatarii sunt recompesati si mai bine.

TOP cele mai importante proiecte comerciale care se dezvolta in Romania: ce mall-uri noi tapeteaza harta pasionatilor de shopping

Romania a devenit in ultimii ani una dintre cele mai tentante piete pentru constructia de proiecte comerciale, iar acest lucru a facut ca un numar tot mai mare de dezvoltatori sa isi indrepte atentia spre tara noastra pentru ridicarea de noi spatii de.

Cele mai bizare legi privind sexul:statul in care sexul oral este interzis siunde infidelitatea se pedepseste cu pana la trei ani de inchisoare

Concubinajul, infidelitatea, sodomia, chiar si vibratoarele sunt interzise prin lege in anumite state ale lumii. Mai mult decat atat, cele mai multe dintre aceste delicte bizare sunt pedepsite prin inchisoare.

Cele mai sprintene telefoane chinezesti, Xiaomi Mi5 si Mi5 Plus au un pret

Nu ar trebui sa mai treaca foarte mult timp pana cand atractivele Xiaomi Mi5 si Xiaomi Mi5 Plus vor ajunge pe piata, un motiv in plus pentru ca acestea sa fie subiectul unor noi zvonuri. Au trecut deja cateva luni de cand am clasificat iminentele Xiaomi Mi5 si Xiaomi Mi5 Plus ca fiind cele mai [].

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita pe 26 februarie. Cele mai noi echipamente si masini pentru interventie, expuse la ISU

Porti deschise la ISU Calarasi, vineri, 26 februarie, cu prilejul Zilei Protectiei Civile din Romania. Invitatii pompierilor au ocazia sa vada cele mai noi autospeciale si echipamente din dotare.

Cele mai bune plaje din lume: aici atingi paradisul cu mana

Daca nu stiai exact cum arata paradisul pe pamant, ti-l dezvaluim imediat, caci TripAdvisor a facut un top cu cele mai bune plaje din lume, dupa preferintele turistilor. Doar o singura plaja este din Europa, dar este de ajuns pentru a te convinge ca.

Care sunt cele mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc in 2016

Mamaia, Venus si Eforie Nord sunt, dupa primele praguri de vanzari early-booking, pe primele trei locuri in topul celor mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc, in timp ce pentru extern, cele mai cerute destinatii de vara au fost Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania si Italia, a declarat pentru Agerpres, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova APDTP), Adrian Voican.

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse la Cluj

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, vor fi expuse incepand de marti, 23 februarie, la Iulius Mall Cluj Napoca si in Salina Turda. Expozitia va contine si lucrarile a doi fotografi romani premiati la editia de anul trecut a SWPA: Cosmin Bumbut, castigator al marelui premiu la categoria Arhitectura, si Auras Mihaiu, castigator al Romanian National Award.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )