Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai WOW accesorii de la New York Fashion Week

ADPM ADPM,
Cele mai WOW accesorii de la New York Fashion Week

La New York Fashion Week nu doar piesele vestimentare prezentate pe catwalk au atras atentia publicului, ci si accesoriile pe care modelele le-au purtat pe podium. Iata cele mai WOW dintre acestea. continuă pe ADPM

Prin designerul Otilia Mihalcea, Romania isi adjudeca primul premiu acordat vreodata designului de accesorii la London Fashion Week

Din cei peste 80 de designeri intrati in concursul Emerging Talent Awards,, romanca Otilia Mihalcea, creatoarea din spatele brandului Oval ovaloval. com), a obtinut Premiul pentru design de accesorii o reusita remarcabila pentru designul de bijuterie romanesc. Proiectul romanesc, inspirat de bijuteria dacica, realizat de Assamblage - Asociatia Nationala a Autorilor si Designerilor de Bijuterie Contemporana si Institutul Cultural Roman din Londra, i-a impresionat atat de mult pe mebrii juriului incat au inventat un premiu nou la editia acestui an, acordat creatorilor de accesorii, o premiera absoluta in istoria International Fashion Showcase. Ambasadoarea British Fashion Council - Sarah Mower, renumit critic de moda si jurnalist la revista Vogue, a declarat ca propunerea Romaniei a dat o noua dimensiune accesoriilor in cadrul International Fashion Showcase.

Otilia Mihalcea castiga premiul pentru design de accesorii la London Fashion Week

Duminica seara s-au decernat la Londra, in cadrul International Fashion Showcase 2016, premiile Emerging Talent Awards, acordate celor mai talentati tineri designeri si curatori din lume, respectiv celei mai bune expozitii aflate in competitie. Din cei peste 80 de designeri intrati in concurs, romanca Otilia Mihalcea, creatoarea din spatele brandului Oval ovaloval. com), a obtinut Premiul pentru design de accesorii - o reusita remarcabila pentru designul de bijuterie romanesc.

Ce purtam in sezonul rece 2016/2017: rochii-hanorac, gulere de blana si corsete in varianta moderna, vedete la New York FOTO

Gulerele detasabile din blana, rochiile cu decolteuri adanci si cele de tip hanorac, cu gluga, alaturi de imprimeurile in carouri bleumarin se numara printre trendurile regasite in colectiile de toamna-iarna 2016/2017, prezentate la Saptamana Modei de la New York.

Cele mai cautate joburi pe vasele de croaziera. Cu cat e platit un bucatar, un ospatar sau o camerista

Sa muncesti si sa vezi toata lumea, poate fi jobul perfect. Cei care isi doresc asta pot opta pentru unul din sutele de joburi de ospatari, cameriste si bucatari pe cele mai frumoase vase de croaziera din lume. Joburile pe cele mai mari nave maritime sunt la mare cautare, iar salariile sunt pe masura. Cele mai mici pornesc de la 1. 100 de euro, iar bucatarii sunt recompesati si mai bine.

Ziua Protectiei Civile, sarbatorita pe 26 februarie. Cele mai noi echipamente si masini pentru interventie, expuse la ISU

Porti deschise la ISU Calarasi, vineri, 26 februarie, cu prilejul Zilei Protectiei Civile din Romania. Invitatii pompierilor au ocazia sa vada cele mai noi autospeciale si echipamente din dotare.

Cele mai bune plaje din lume: aici atingi paradisul cu mana

Daca nu stiai exact cum arata paradisul pe pamant, ti-l dezvaluim imediat, caci TripAdvisor a facut un top cu cele mai bune plaje din lume, dupa preferintele turistilor. Doar o singura plaja este din Europa, dar este de ajuns pentru a te convinge ca.

Care sunt cele mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc in 2016

Mamaia, Venus si Eforie Nord sunt, dupa primele praguri de vanzari early-booking, pe primele trei locuri in topul celor mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc, in timp ce pentru extern, cele mai cerute destinatii de vara au fost Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania si Italia, a declarat pentru Agerpres, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova APDTP), Adrian Voican.

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse la Cluj

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, vor fi expuse incepand de marti, 23 februarie, la Iulius Mall Cluj Napoca si in Salina Turda. Expozitia va contine si lucrarile a doi fotografi romani premiati la editia de anul trecut a SWPA: Cosmin Bumbut, castigator al marelui premiu la categoria Arhitectura, si Auras Mihaiu, castigator al Romanian National Award.

Romanii au indurat cele mai mari scumpiri ale RCA din Europa

Disparitia celui mai mare jucator de pe piata asigurarilor a avut efecte directe asupra buzunarului a milioane de romani. Aceasta realitate este confirmata inclusiv de studiile unor reputate companii internationale care arata ca pretul asigurarii de raspundere civila auto RCA) a crescut, in Romania, mai mult decat in orice alta tara din Europa si de doua ori mai accentuat decat a sustinut Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Care sunt cele mai mari salarii minime din Europa si in ce tari se ofera ele - INFOGRAFIE

In ianurie 2016, 22 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene aveau un salariu minim impus prin lege. Exceptiile sunt Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Finlanda si Suedia. Cel mai mare salariu minim din Europa se apropie de 2. 000 de euro.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )