Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune plaje din lume: aici atingi paradisul cu mana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune plaje din lume: aici atingi paradisul cu mana

Daca nu stiai exact cum arata paradisul pe pamant, ti-l dezvaluim imediat, caci TripAdvisor a facut un top cu cele mai bune plaje din lume, dupa preferintele turistilor. Doar o singura plaja este din Europa, dar este de ajuns pentru a te convinge ca. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse la Cluj

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, vor fi expuse incepand de marti, 23 februarie, la Iulius Mall Cluj Napoca si in Salina Turda. Expozitia va contine si lucrarile a doi fotografi romani premiati la editia de anul trecut a SWPA: Cosmin Bumbut, castigator al marelui premiu la categoria Arhitectura, si Auras Mihaiu, castigator al Romanian National Award.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume, potrivit TripAdvisor

Chiar daca iarna nu s-a terminat, asta nu inseamna ca nu putem visa la un sejur la malul marii, in tarile calde. Pentru inspiratie, agentia turistica TripAdvisor a publicat un top al celor mai frumoase plaje din lume.

Wal-Mart are cele mai slabe vanzari din ultimii 35 de ani

Wal-Mart Stores Inc. , cel mai mare lant retail din lume, a raportat primul declin anual al vanzarilor sale din 1980, ceea ce arata provocarile cu care se confrunta in competitia cu rivalul Amazon. com Inc. pe segmentul e-commerce, respectiv impactul aprecierii dolarului si pierderea unei cote de piata in Marea Britanie.

Cele mai bune bancuri despre Klaus Iohannis: Un procuror DNA se lauda ca detine o inregistrare in care Iohannis...

Tacerea proverbiala a presedintelui Klaus Iohannis, dar si apetenta sa pentru concedii si proprietati imobiliare au devenit o sursa nesecata de bancuri pentru romanul care face haz de necaz, mai ales acum, cand multi alegatori considera ca presedintele ar fi trebuit sa taca, asa cum a dovedit adesea ca stie sa o faca, in loc sa vorbeasca despre ordinul de evacuare emis de ANAF pentru sediile Intact Media Group.

Care sunt cele mai bune alimente pentru creier. Ce sa mancam ca sa avem o minte brici - sfaturile medicilor

Chiar daca poate uneori nu ne-am gandit la asta, ceea ce mancam zi de zi are efecte asupra creierului. Exista alimente care ne ajuta sa fim mai concentrati si sa ne pastram tinere celulele nervoase.

Cele mai mari burse din lume: Capitalizarea cumulata a burselor europene nu o ajunge pe cea a New York Stock Exchange - INFOGRAFIE

Distributia burselor nu este echilibrata la nivel global. in Uniunea Europeana, Londra detine prima pozitie, ceea ce face ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE sa afecteze pietele financiare din regiune.

INFOGRAFIE Cele mai mari burse din lume: Capitalizarea cumulata a burselor europene nu o ajunge pe cea a New York Stock Exchange

Distributia burselor nu este echilibrata la nivel global. in Uniunea Europeana, Londra detine prima pozitie, ceea ce face ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE sa afecteze pietele financiare din regiune.

Cele mai frumoase orase din Germania: 6 comori urbane mai putin cunoscute in randul turistilor

Pe langa orasele mari precum Berlin, Munchen si Hamburg, Germania este plina de diamante nedescoperite, de la orase medievale, incarcate de istorie, la adevarate oaze naturale de liniste. Iata6 dintre cele mai frumoase orase din Germania.

Care sunt cele mai vandalizate autobuze din Bucuresti

Desi pierderile cauzate de acte de vandalism au fost mai mici in 2015, la RATB, fata de 2014, Regia a pierdut aproape 1 milion de lei in anul care a trecut din cauza calatorilor care au provocat pagube in.

Cele mai noi partide din Romania, gata de start in alegerile locale de peste cateva luni

Multi sunt cei care spun ca sunt satui de vechea clasa politica. Nu e nicio problema. La apropiatele alegeri locale este posibil sa auziti de partide nou-intrate in cursa electorala. Mediafax face un inventar al celor mai noi nume de formatiuni politice.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )