Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un jandarm din Botosani a ajuns la spital, dupa ce a fost impuscat de un coleg

Hotnews Hotnews,
 Un jandarm din Botosani a ajuns la spital, dupa ce a fost impuscat de un coleg

Un jandarm din Botosani a fost impuscat joi dupa-amiaza de un coleg, in timpul unui exercitiu de tragere, in poligon. Jandarmul a fost ranit la picioare si dus la spital, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

incident grav la Botosani. Un jandarm a fost impuscat de un coleg in poligon. in ce stare se afla

Un jandarm din Botosani a fost impuscat de un coleg in poligon, in timpul unui exercitiu de tragere. Acesta a fost ranit la ambele picioare si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Iasi. Un jandarm a fost impuscat de un coleg in .

Jandarm din Botosani, impuscat de catre un coleg, in poligon

Un jandarm din Botosani a fost impuscat accidental, joi, de catre un coleg, in timpul unui exercitiu de tragere, in poligon.

Padurar executat in stil mafiot de hotii de lemne, in Maramures. Barbatul a fost impuscat in spate cu propria arma

Caz tragic intr-o padure din Maramures. Un padurar a fost impuscat mortal de hotii de leme. Trupul sau a fost gasit intr-o rapa, iar in apropiere, era aruncata si arma sa de vanatoare. Omul,.

Un padurar a fost impuscat de hotii de lemne din Maramures. Trupul barbatului, gasit intr-o rapa

Un barbat in varsta de 37 de ani a fost impuscat miercuri seara, 16 octombrie. Trupul acestuia a fost gasit intr-o rapa dintre localitatile Rogoz si Baiut judetul Maramures). Din primele informatii, barbatul a fost impuscat cu propria sa arma de vanatoare.

Razbunaremafiota intre doua clanuri rivale din Ilfov. Un barbat a fost ucis cu mai multe lovituri de topor

Razbunaremafiota intre doua clanuri rivale. Un barbat a murit, iar altul a ajuns in stare grava la spital, dupa un scandal care a izbucnit intre cele doua familii rivale, intr-o localitate din.

Barbat din Vaslui, ranit grav dupa ce ar fi cazut intr-o secera

Un barbat de 72 de ani, din localitatea vasluiana Bogesti, a fost preluat, miercuri dimineata, de o ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta Elena Beldiman din Barlad cu o plaga taiata cu.

Panicala o scoala din Cluj. Toti elevii au fost evacuati dupa ce centralatermica a luat foc

Panicala o scoala din Cluj. Toti elevii au fost evacuati din cladire dupa ce centralatermica a luat foc. Cadrele didactice au sunat imediat la 112, iar pompierii au intervenit cu doua.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )