Libnet.ro
UNICEF

21:00

Japoneza de pe Diamond Princess depistata cu coronavirus, desi testul initial a fost negativ

Adevărul Adevărul,
Japoneza de pe Diamond Princess depistata cu coronavirus, desi testul initial a fost negativ

O femeie din Japonia care s-a aflat pe vasul de croaziera Diamond Princess a aflat, la intoarcerea acasa, ca este infectata cu coronavirus, desi un test initial a iesit negativ, potrivit guvernului local. continuă pe Adevărul

Un al doilea roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, infectat cu coronavirus Precizarile MAE

UPDATE:Ministerul Afacerilor Externe transmite, miercuri, intr-un comunicat de presa, ca Ambasada Romaniei la Tokyo a fost notificata ca un al doilea cetatean roman de pe nava Diamond Princess este.

Mai multi romani de pe vasul Diamond Princess revin, vineri noapte, in tara

Primii romani de pe nava de croaziera Diamond Princess ancorata in portul Yokohama vor reveni, vineri noapte, in tara, a declarat Raed Arafat, pentru Mediafax. Initial la bordul vasului au fost 17 romani, dintre care doi sunt infectati cu noul coronavirus.

Ce se intampla cu romanii infectati cu coronavirus pe vasul Diamond Princess. Autoritatile au facut anuntul

In 14 februarie 2020 era anuntat ca la bordul navei Diamond Princess s-au descoperit pasageri infectati cu, deja celebrul de-acum, coronavirus, ca mai apoi, in 19 februarie autoritatile japoneze sa anunte ca din cei 3711 pasageri, 621 sa fie totalul pasagerilor infectati. Printre acestia s-au gasit, cel putin pentru moment, si sase romani infectati. Ce .

CORONAVIRUS. Ministrul japonez al Sanatatii admite ca zeci de pasageri de pe Diamond Princess au fost debarcati fara a fi testati

Ministrul japonez al Sanatatii, Katsunobo Kato, a recunoscut ca 23 de pasageri de pe nava de croaziera Diamond Princess au fost debarcati fara a fi testati in privinta infectiei cu coronavirus, informeaza.

Coronavirus. Mai multi romani de pe vasul Diamond Princess revin, vineri noapte, in tara

Primii romani de pe nava de croaziera Diamond Princess ancorata in portul Yokohama, vor reveni, vineri noapte, in tara, a declarat Raed Arafat. La bordul vasului au fost 17 romani, dintre care doi sunt infectati cu noul coronavirus. Cei doi sunt tratati in Japonia.

Primele imagini cu romanii repatriati de pe Diamond Princess. Ce s-a intamplat in avion

In cazul infectiei cu coronavirus de pe vasul de croaziera Diamond Princess, autoritatile romane au anuntat ca o parte dintre romanii infectati, mai exact sase la numar vor revenii in noaptea de vineri in tara. Primele imagini cu romanii repatriati de pe Diamond Princess Raed Arafat a declarat celor de la Mediafax ca primii romani .

CORONAVIRUS: Au murit doua persoane de pe nava de croaziera Diamond Princess, unde sunt si romani

Noul coronavirus din China continua sa faca victime. Doi pasageri de pe nava de croaziera Diamond Princess, ancorata in portul Yokohama din Japonia au murit din cauza infectiei cu temutul virus, informeaza.

inca un roman a fost infectat cu Coronavirus, pe nava Diamond Princess

Un al doilea cetatean roman a fost infectat cu coronavirus pe nava de croaziera Diamond Princess, an.

Infectia cu coronavirus. in ce conditii au fost adusi in tara romanii de pe nava Diamond Princess si unde vor sta in carantina FOTO VIDEO

Adusi in tara de o aeronava Alenia C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane comandata de locotenent-comandorul Romeo Garz, cei sase romani de pe nava Diamond Princess care au cerut sa fie repatriati au ajuns intr-un centru special amenajat pentru astfel de cazuri a carui adresa este tinuta secreta de autoritati.

Israelul confirma un prim caz de infectie cu noul coronavirus, la un fost pasager de pe Diamond Princess

Autoritatile israeliene au confirmat vineri un prim caz de infectie cu noul coronavirus, la un pasager care fusese plasat in carantina pe nava de croaziera Diamond Princess inainte de a fi repatriat in Israel in aceasta saptamana, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )