Libnet.ro
UNICEF

18:46

Jean-Claude Juncker a vorbit cu Klaus Iohannis despre criza refugiatilor. Administratia Prezidentiala: Romania e solidara cu UE, dar respinge cotele obligatorii

Hotnews Hotnews,
 Jean-Claude Juncker a vorbit cu Klaus Iohannis despre criza refugiatilor. Administratia Prezidentiala: Romania e solidara cu UE, dar respinge cotele obligatorii

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, anunta, duminica, intr-o postare pe contul sau de Twiter, ca a vorbit cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, despre criza refugiatilor. Presedintele Comisiei Europene precizeaza ca a discutat cu seful statului roman despre Consiliul Justitie si Afaceri Interne de luni, 14 septembrie, dedicat crizei refugiatilor. Surse apropiate Palatului Cotroceni au precizat pentru EurActiv. ro ca pozitia Romaniei nu s-a schimbat in niciun fel si ca tara noastra opteaza in continuare pentru cote voluntare, respingand cotele obligatorii de refugiati. Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa la Palatul Cotoceni luni la ora 17:00, anunta duminica seara Administratia Prezidentiala, fara a preciza tema conferintei. UPDATE Romania e solidara cu Uniunea Europeana, insa respinge cotele obligatorii, i-a transmis Klaus Iohannis presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in cadrul convorbirii telefonice de duminica, a confirmat Administratia Prezidentiala, intr-un raspuns oficial transmis agentiei Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Jean-Claude Juncker a vorbit cu Klaus Iohannis despre criza refugiatilor. Administratia Prezidentiala: Romania e solidara cu UE, dar respinge cotele obligatorii

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, anunta, duminica, intr-o postare pe contul sau de Twiter, ca a vorbit cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, despre criza refugiatilor. Presedintele Comisiei Europene precizeaza ca a discutat cu seful statului roman despre Consiliul Justitie si Afaceri Interne de luni, 14 septembrie, dedicat crizei refugiatilor. Surse apropiate Palatului Cotroceni au precizat pentru EurActiv. ro ca pozitia Romaniei nu s-a schimbat in niciun fel si ca tara noastra opteaza in continuare pentru cote voluntare, respingand cotele obligatorii de refugiati. Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa la Palatul Cotoceni luni la ora 17:00, anunta duminica seara Administratia Prezidentiala, fara a preciza tema conferintei. UPDATE Romania e solidara cu Uniunea Europeana, insa respinge cotele obligatorii, i-a transmis Klaus Iohannis presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in cadrul convorbirii telefonice de duminica, a confirmat Administratia Prezidentiala, intr-un raspuns oficial transmis agentiei Mediafax.

Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker au discutat pe tema imigrantilor

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a discutat duminica, prin telefon, cu presedintele Klaus Iohannis si cu lideri ai altor state europene, inaintea reuniunii Consiliului UE pentru Justitie si.

Presedintele Comisiei Europene a avut discutii cu Klaus Iohannis despre cotele de refugiati, inainte de Consiliul JAI

Presedintele Comisiei Europene a avut discutii cu Klaus Iohannis privind solidaritatea fata de cei 160. 000 de refugiati, inaintea Consiliului JAI, a anuntat pe Jean-Claude Juncker pe contul sau de Twitter,.

UPDATE: Ce au discutat Klaus Iohannis si presedintele CE pe tema imigrantilor

UPDATE: Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a anuntat pe Twitter, ca a vorbit la telefon cu presedinte Klaus Iohannis despre criza imigrantilor.

UPDATE: Klaus Iohannis, discutie cu presedintele CE pe tema imigrantilor

UPDATE: Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a anuntat pe Twitter, ca a vorbit la telefon cu presedinte Klaus Iohannis despre criza imigrantilor.

Klaus Iohannis si seful Comisiei Europene, convorbire telefonica pe tema imigrantilor. Cotroceni: Respingem cota obligatorie!

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a scris, duminica, pe Twitter, ca in cursul zilei a discutat prin telefon cu presedintele Klaus Iohannis si cu lideri ai altor state europene, inaintea.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Are mare experienta, Sibiul i-a dat multa experienta din festivaluri

Traian Basescu, invitat la emisiunea Special B1, a glumit pe seama experientei pe care o are Klaus Iohannis. Acesta este de parere ca presedintele este priceput la a organiza festivaluri de muzica si mai.

Presedintele Klaus Iohannis da startul noului an scolar de la Targoviste

Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla, luni, la deschiderea noului an scolar, la Targoviste. Alaturi de el se va afla si ministrului Educatiei, Sorin Mihai Cimpeanu.

Klaus Iohannis: Oamenii isi doresc legi mai clare, mai coerente. Politicienii trebuie sa raspunda

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-o postare facuta duminica pe pagina sa de Facebook, ca oamenii isi doresc legi mai clare, mai coerente, care nu se schimba de pe o zi pe alta, avertizandu-i pe politiceni ca trebuie sa dea un raspuns acestei asteptari.

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania: Sacrificiul lor reprezinta un reper de onoare, disciplina si devotament

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania, in care spune ca sacrificiul pompierilor militari reprezinta un reper de onoare, disciplina si devotament, atat pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )