Libnet.ro
UNICEF

13:46

Jocurile Olimpice de la Sochi au fost deschise cu o ceremonie coplesitoare

Online Sport Online Sport,
Jocurile Olimpice de la Sochi au fost deschise cu o ceremonie coplesitoare

Cele mai scumpe Jocuri Olimpice din istorie au inceput vineri seara la Sochi, in Rusia printr-o ceremonie la care tot globul s-a uitat ca la felul 14, pentru ca asa ceva nu s-a mai vazut niciodata. Jocurile au fost declarate deschise de Vladimir Putin, presedintele Rusiei, iar flacara olimpica a fost aprinsa in afara stadionului. Soprana Anna Netrebko a facut auzit un imn olimpic asa cum nu a fost cantat niciodata in istorie. A fost un spectacol de inalta clasa, plin de elemente de forta atat vizuale, cat si muzicale, in care cultura ruseasca a coplesit si a aratat ca este cea mai puternica din lume. Artistii rusi si-au pus amprenta creand cea mai spectaculoasa, puternica si frumoasa ceremonie din toate timpurile, asa cum nu s-a vazut nicaieri, nici macar in marea cultura chineza. Am surprins inclusiv intrarea pe arena a atletilor romani. Unul dintre cele cinci cercuri nu s-a aprins in timpul ceremoniei, ramanand doar patru. Se pun pe masa 98 de medalii in cele 16 zile de intreceri. continuă pe Online Sport

Jocurile Olimpice de la Sochi au fost deschis cu o ceremonie coplesitoare

Cele mai scumpe Jocuri Olimpice din istorie au inceput vineri seara la Sochi, in Rusia printr-o ceremonie la care tot globul s-a uitat ca la felul 14, pentru ca asa ceva nu s-a mai vazut niciodata. Jocurile au fost declarate deschise de Vladimir Putin, presedintele Rusiei, iar flacara olimpica a fost aprinsa in afara stadionului. Soprana Anna Netrebko a facut auzit un imn olimpic asa cum nu a fost cantat niciodata in istorie. A fost un spectacol de inalta clasa, plin de elemente de forta atat vizuale, cat si muzicale, in care cultura ruseasca a coplesit si a aratat ca este cea mai puternica din lume. Artistii rusi si-au pus amprenta creand cea mai spectaculoasa, puternica si frumoasa ceremonie din toate timpurile, asa cum nu s-a vazut nicaieri, nici macar in marea cultura chineza. Am surprins inclusiv intrarea pe arena a atletilor romani. Unul dintre cele cinci cercuri nu s-a aprins in timpul ceremoniei, ramanand doar patru. Se pun pe masa 98 de medalii in cele 16 zile de intreceri.

Delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna a fost asigurata de Groupama

Groupama Asigurari este asiguratorul oficial al lotului de sportivi care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de Iarna 2014, organizate la Soci. Compania asigura intreaga delegatie a Romaniei, formata din 24 de sportivi si 27 de oficiali, antrenori si medici.

VIDEO Mesaj catre Putin: reclama care spune ca Jocurile Olimpice au fost mereu putin gay

O reclama creata cu scopul de a ridiculiza asa-numitele legi anti-gay ale presedintelui rus Vladimir Putin privind participantii la Jocurile Olimpice de la Soci transmite mesajul Jocurile au fost mereu putin gay. Sa luptam ca sa le pastram asa.

VIDEO JO SOCI Canadienii ridiculizeaza legile anti-gay ale lui Putin: Jocurile Olimpice au fost mereu putin gay

Un spot conceput de Institutul Canadian pentru Diversitate si Incluziune CIDI) ridiculizeaza legile anti-gay impuse de Vladimir Putin cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Soci. Mesajul este unul clar: Jocurile Olimpice au fost mereu putin gay.

VIDEO JO SOCI O organizatie din Canada ridiculizeaza legile anti-gay ale lui Putin: Jocurile Olimpice au fost mereu putin gay

Un spot conceput de Institutul Canadian pentru Diversitate si Incluziune CIDI) ridiculizeaza legile anti-gay impuse de Vladimir Putin cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Soci. Mesajul este unul clar: Jocurile Olimpice au fost mereu putin gay.

Galerie FOTO: JOCURILE OLIMPICE de la Soci, oficial DESCHISE. Flacara olimpica a fost aprinsa

S-a dat startul celei de a 22-a editii a Jocurilor Olimpice de Iarna. Ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Soci s-a dovedit a fi un adevarat spectacol compus din 9 parti. Show-ul a inclus explorarea istoriei.

Jocurile Olimpice n-ar avea farmec fara ei! Cele mai exotice prezente de la Soci

Jocurile Olimpice de Iarna inseamna si povestile celor care nu castiga niciodata, a oamenilor care ridica altfel de stachete decat cele sportive.

Totul despre Jocurile Olimpice: cat de departe a mers ambitia lui Putin si cat de reala este amenintarea terorista

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci au devenit cele mai scumpe din istorie. Cu toate acestea, exista emotii mari in privinta securitatii, dupa ce militantii din regiunea caucaziana au anuntat ca au pregatit un cadou pentru presedintele Rusiei, Vladimir Putin. b.

Sportivii romani, criticati pentru aparitia la Jocurile Olimpice de la Soci (VIDEO)

Modul in care sportivii romani s-au prezentat la defilarea de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice a fost taxat in presa internationala. Portalul american Bleacher Report a criticat costumatia.

NASA, cu ochii pe Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Nu sunt dese ocaziile in care Jocurile Olimpice de Iarna au vedere la mare, insa lucrurile s-au schimbat anul acesta cand gazda evenimentul este statiune rusa Soci, de pe malul Marii Negre. Soci este cel mai cald oras care a gazduit, pana acum, Jocurile de Iarna, eveniment care se desfasoara intre 7-23 februarie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )