Libnet.ro
UNICEF

05:30

NASA, cu ochii pe Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Hotnews Hotnews,
 NASA, cu ochii pe Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Nu sunt dese ocaziile in care Jocurile Olimpice de Iarna au vedere la mare, insa lucrurile s-au schimbat anul acesta cand gazda evenimentul este statiune rusa Soci, de pe malul Marii Negre. Soci este cel mai cald oras care a gazduit, pana acum, Jocurile de Iarna, eveniment care se desfasoara intre 7-23 februarie. continuă pe Hotnews

Olimpiada digitala: cum sa fii la curent cu Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Jocurile Olimpice de la Soci incep astazi si cei care vor sa ramana conectati la Olimpiada chiar si atunci cand nu sunt in apropierea unui televizor au la dispozitie o serie de aplicatii utile.

Carta Olimpica e inspiratie pentru noul logo al Google. Jocurile Olimpice de iarna de la Soci incep astazi

Carta Olimpica a fost sursa de inspiratie pentru noul doodle de la Google publicat in ziua deschiderii Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, Rusia. Google si-a colorat noul logo in nuantele celebre ale Jocurilor Olimpice.

Delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna a fost asigurata de Groupama

Groupama Asigurari este asiguratorul oficial al lotului de sportivi care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de Iarna 2014, organizate la Soci. Compania asigura intreaga delegatie a Romaniei, formata din 24 de sportivi si 27 de oficiali, antrenori si medici.

Camelia Potec merge la Jocurile Olimpice de Iarna

Dupa ce a participat ca sportiv la patru editii ale Jocurilor Olimpice de Vara, Camelia Potec va merge pentru prima oara la Jocurile Olimpice de Iarna, in calitate de invitat special.

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, celebrate de Google.

Jocurile Olimpice de iarna 2014 de la Soci, sunt celebrate de Google printr-un Doodle in care apar 6 dintre sporturile omologate. Carta Jocurilor Olimpicereprezinta setul de reguli dupa care se ghideaza JO si sportivii care participa la acestea. A practica sport este un drept al omului. Fiecare individ trebuie sa aiba posibilitatea de a face sport, fara discriminari de orice fel si in spiritul Jocurilor Olimpice, care inseamna intelegere reciproca in spiritul prieteniei, al solidaritatii si .

Jocurile Olimpice de Iarna. Securitatea cetatenilor americani la Soci, prioritate pentru SUA.

Statele Unite au luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea cetatenilor sai la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, statiune rusa situata pe litoralul Marii Negre, a anuntat, marti, Casa Alba, informeaza Mediafax. Presedintele american, Barack Obama, a avut o intrevedere cu membrii echipei sale pentru securitate nationala - care reuneste secretari, seful Statului Major si directorii serviciilor de informati - in sala de criza de la Casa Alba, iar acestia i-au oferit .

Groupama asigura Romania la Jocurile Olimpice de la Soci

Groupama este asiguratorul oficial al lotului de sportivi care reprezinta and tara noastra la Jocurile Olimpice de iarna 2014, organizate la Soci, se arata intr-un comunicat de presa trimis redac and tiei.

Rusia, pe locul 3 in topul medaliilor obtinute. Cine ar putea fi pe primul loc la Jocurile Olimpice de la Soci

Rusia ar putea obtine 25 de medalii, ceea ce ar putea clasa tara gazda pe locul trei la numarul de medalii obtinute la Jocurile Olimpice din aceasta iarna, organizate intre 7 si 23 februarie la Soci, potrivit unor estimari facute de compania de audit.

Jocurile Olimpice n-ar avea farmec fara ei! Cele mai exotice prezente de la Soci

Jocurile Olimpice de Iarna inseamna si povestile celor care nu castiga niciodata, a oamenilor care ridica altfel de stachete decat cele sportive.

Antonescu, gluma pe seama lui Ponta: Pleaca la Jocurile Olimpice pentru deschidere, sper.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a glumit joi, pe seama vizitei pe care primul ministru, Victor Ponta, o face vineri in Rusia, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, cnform B1. ro. Citeste si: UPDATE. Ponta participa, la Soci, la deschiderea JO Astfel, liderul liberal a afirmat, in conferinta de presa in care a anuntat demisia ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu, urmatoarele: Am discutat si cu premierul, pentru ca dansul pleaca la Jocurile Olimpice, pentru deschidere .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )