Libnet.ro
UNICEF

16:30

Jose Manuel Barroso: David Cameron trebuie sa accepte viziunea lui Churchill despre Statele Unite ale Europei

Adevărul Adevărul,
Jose Manuel Barroso: David Cameron trebuie sa accepte viziunea lui Churchill despre Statele Unite ale Europei

Actuala generatie de lideri europeni trebuie sa reactualizeze si sa imbratiseze viziunea fostul premier britanic Winston Churchill privind fundamentarea unor State Unite ale Europei, a spus Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene. Comentariile oficialului au fost considerate o critica la adresa actualului premier britanic David Cameron, care si-a declarat intentia de a organiza un referendum privind apartenenta Regatului la UE. continuă pe Adevărul

Jose Manuel Barroso: David Cameron trebuie sa accepte viziune lui Churchill despre Statele Unite ale Europei

Actuala generatie de lideri europeni trebuie sa reactualizeze si sa imbratiseze viziunea fostul premier britanic Winston Churchill privind fundamentarea unor State Unite ale Europei, a spus Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene. Comentariile oficialului au fost considerate o critica la adresa actualului premier britanic David Cameron, care si-a declarat intentia de a organiza un referendum privind apartenenta Regatului la UE.

David Cameron i-a cerut lui Vladmir Putin un tratament corect si echitabil pentru activistii Greenpeace

Premierul brtanic David Cameron a discutat telefonic cu Vladmir Putin, presedintele Federatiei Ruse, despre cazul activistilor Greenpeace, judecati in Moscova dupa ce au incercat sa escaladeze o platforma Gazprom din Marea Barents, potrivit BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3194 seconds )