Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis: Cea mai tragica lectie a anului 2015 se numeste Colectiv. Concluzia, coruptia ucide

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Cea mai tragica lectie a anului 2015 se numeste Colectiv. Concluzia, coruptia ucide

Klaus Iohannis a afirmat, in plenul Parlamentului, unde isi prezinta bilantul la un an de la preluarea mandatului, ca cea mai tragica lectie a anului 2015 se numeste Colectiv, aratand ca aceasta a scos la iveala problemele multor sisteme,. continuă pe Wall-Street Ro

LIVE TEXT. Iohannis, in Parlament: Cea mai dura lectie, invatata in 2015, este tragedia din Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa, miercuri, la ora 11. 00, Parlamentului, la un an de la preluarea functiei de sef al statului.

FOTO. Iohannis, in Parlament: Cea mai dura lectie, invatata in 2015, este tragedia din Colectiv

Presedintele Iohannis a aratat, in discursul sau, ca si-ar dori sa se spuna despre 2015 este ca a fost anul schimbarii in politica.

Un an cu Klaus Iohannis presedinte. Cum arata Romania lucrului bine facut

La un an de zile dupa ce a devenit presedinte, Klaus Iohannis a bifat principalele solicitari ale propriului electorat: inlocuirea lui Victor Ponta din functia de premier si promulgarea legii votului prin corespondenta. insa, schimbarea premierului nu a fost rodul actiunilor sefului statului, ci al manifestatiilor de strada. in schimb, sprijinul opiniei publice nu a fost suficient in cazurile care nu au depins direct de Iohannis. Noua legea a votului prin corespondenta are numeroase lipsuri, iar promisiunea ca parlamentarii nu vor mai face scut in fata colegilor cu probleme penale a fost realizata doar partial.

Misiune imposibila in scandalul ciobanilor: Dragnea ii cere lui Klaus Iohannis sa reexamineze proiectul care reglementeaza numarul de caini la stani, desi presedintele a facut deja asta, in aprilie

Liviu Dragnea ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa trimita spre reexaminare proiectul de lege privind modificarea Legii Vanatorii, neglijand faptul ca seful statului nu mai poate face acest lucru, deoarece a formulat deja o cerere de reexaminare, in 16 aprilie. Mai mult, legea a fost deja promulgata, asa ca nu poate face obiectul unei reexaminari. UPDATE Dragnea a revenit si a cerut grupurilor parlamentare ale PSD sa modifice urgent legea.

Klaus Iohannis, mesaj important pentru romani

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca a dorit ca 2015 sa fie anul recastigarii normalitatii. Prima mea promisiune a fost un alt fel de face politica. Fara scandal, cu.

Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la 26 de ani de la protestele timisorenilor

Klaus Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, la implinirea a 26 de ani de la inceputul protestelor din Timisoara care au dus la caderea dictaturii comuniste, in care precizeaza faptul ca romanilor care s-au.

Klaus Iohannis, la un an de mandat: Romania s-a aflat intr-o oarecare izolare in anii anteriori pe plan extern

In discursul sustinut la un an de mandat, presedintele Klaus Iohannis a spus ca Romania s-a aflat intr-o oarecare izolare pe plan extern. Exponentul politicii externe este presedintele Romaniei, iar in fruntea statului s-a aflat in ultimii zece ani Traian Basescu.

Klaus Iohannis, discurs in plenul Parlamentului: Coruptia ucide! Este timpul schimbarii!

Presedintele Klaus Iohannis sustine un discurs in fata camerelor reunite ale Parlamentului.

GALERIE FOTO: Klaus Iohannis, primul an de mandat la Cotroceni

Dupa o victorie surprinzatoare pentru multi romani la alegerile prezidentiale din anul 2014, impotriva lui Victor Ponta, Klaus Iohannis s-a confruntat, in primul sau an de mandat, cu o criza majora, declansata de tragedia din clubul Colectiv, urmata de schimbarea Guvernului cu unul tehnocrat.

Klaus Iohannis se adreseaza miercuri Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului, miercuri, cu cinci zile inaintea implinirii unui an de la preluarea mandatului de sef al statului, in 21 decembrie, siurse politice afirmand ca acesta va.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )