Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis, jignit de Olguta Vasilescu: Uite ce infatuat! Decat sa deschida gura sa dea perle, mai bine mut

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, jignit de Olguta Vasilescu: Uite ce infatuat! Decat sa deschida gura sa dea perle, mai bine mut

Lia Olguta Vasilescu, primarita PSD a municipiului Craiova, a postat astazi un mesaj pe Facebook, in care i-a adus jigniri grave candidatului ACL la Presedintie, Klaus Iohannis. Lia Olguta Vasilescu a spus despre Iohannis ca este infatuat si mut. continuă pe Adevărul

Iohannis, jignit de Olguta Vasilescu: Uite ce infatuat! Decat sa deschida gura sa dea perle, mai bine mut

Lia Olguta Vasilescu, primarita PSD a municipiului Craiova, a postat astazi un mesaj pe Facebook, in care i-a adus jigniri grave candidatului ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis. Lia Olguta Vasilescu a spus despre Iohannis ca este infatuat si mut. Totodata, edilul Craioveis-a aratat deranjat de initiativa romanilor de a protesta in mai multe orase ale tarii, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora.

Iohannis, jignit de primarul Craiovei: Uite ce infatuat! Decat sa deschida gura, mai bine mut. Olguta Vasilescu, atacuri si la adresa romanilor care au protestat

Lia Olguta Vasilescu, primarita PSD a Craiovei, a postat un mesaj pe Facebook, in care i-a adus jigniri grave candidatului ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis. Vasilescu a spus despre Iohannis ca este infatuat si mut. Totodata, edilul Craioveis-a aratat deranjat si de initiativa romanilor de a protesta, sambata, in mai multe orase ale tarii, in semn de solidaritate cu romanii din Diaspora, care nu au putut vota in 2 noiembrie.

Lia Olguta Vasilescu, despre protestele din tara: Au iesit 2.000 de insi in strada. Asa si? O facem si noi? Facem razboi civil

Primarul Craiovei, vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu, s-a aratat deranjata de initiativa romanilor de a protesta in mai multe orase ale tarii, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora, precizand ca poate mobiliza 200. 000 de romani doar la Craiova.

Alegeri prezidentiale 2014. Lia Olguta Vasilescu, despre protestele din tara: Au iesit 2.000 de insi in strada. Asa si? O facem si noi? Facem razboi civil

Primarul Craiovei, vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu, s-a aratat deranjata de initiativa romanilor de a protesta in mai multe orase ale tarii, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora, precizand ca poate mobiliza 200. 000 de romani doar la Craiova.

Klaus Iohannis: Domnul Ponta nu vrea sa se intalneasca cu mine, dar eu vreau sa ma uit in ochii lui

Klaus Iohannis a declarat vineri, la Braila, in primul miting electoral din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, ca este gata sa se intalneasca oricand cu Victor Ponta si sa se uite in ochii lui, pentru ca are sa-i transmita un mesaj.

Bogdan Chirieac, la Panorama: Daca participa la dezbateri, Klaus Iohannis are de castigat

Analistul Bogdan Chirieac considera ca, daca ar participa la dezbateri, Klaus Iohannis ar avea de castigat. Eu cred ca domnul Iohannis, daca participa la dezbateri, are de castigat, a precizat Bogdan.

Mihai Gadea, oferta extraordinara pentru Klaus Iohannis: Realizatorul Antena 3 se declara dispus sa mearga la Timisoara pentru a modera o dezbatere Iohannis - Ponta

Mihai Gadea a afirmat joi seara ca are o oferta extraordinara pentru Klaus Iohannis, declarandu-se dispus sa se deplaseze la Timisoara pentru a gazdui o dezbatere televizata intre candidatul ACL si Victor Ponta. Daca singurul loc in care simtiti ca va puteti exprima liber si va simtiti confortabil este la Universitatea de Vest, voi veni cu cea mai buna echipa de tehnicieni pentru a realiza acolo un interviu cu dumneavoastra. Spre ca aceasta oferta sa fie acceptata fiindca este una extraordinara. , a declarat Gadea.

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat ca propune sustinerea, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, a celui care astazi este prim-ministru,Victor Ponta. Nu il voi vota pe Klaus Iohannis. Va anunt ca .

Dan Diaconescu: Nu voi vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat joi seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Acesta a precizat ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis. Propun sustinerea sefului, a spus acesta.

Klaus Iohannis si dezbaterea televizata: Ponta confunda universitatea cu caminul cultural. il invit la Facultatea de Drept, unde si-a dat doctoratul

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a afirmat, la Cluj, ca doreste sa aiba loc o dezbatere televizata cu Victor Ponta pe o platforma publica, unde are acces toata lumea. Iohannis nu exclude nici ideea unei dezbateri online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )