Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
 Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat ca propune sustinerea, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, a celui care astazi este prim-ministru,Victor Ponta. Nu il voi vota pe Klaus Iohannis. Va anunt ca . continuă pe Antena3

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a anuntat, joi, pe cine va sustine Partidul Poporului in turul doi al alegerilor prezidentiale. PPDDnu va vota cu Klaus Iohannis, a spus Dan Diaconescu. Victor Ponta ramane cel mai.

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Dan Diaconescu a anuntat, joi, pe cine va sustine Partidul Poporului in turul doi al alegerilor prezidentiale. El a spus ca pe 16 noiembrie are de ales intre un sef si adjunctul sau. Propun.

Dan Diaconescu: Nu voi vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat joi seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Acesta a precizat ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis. Propun sustinerea sefului, a spus acesta.

Macovei: il voi vota pe Klaus Iohannis. Marele pericol pentru Romania este Victor Ponta

Independenta Monica Macovei a anuntat astazi ca il va sustine si vota pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale, dupa ce candidatul ACL a spus ca va semna acordul propus de Macovei.

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: il voi vota pe Klaus Iohannis. Marele pericol pentru Romania este Victor Ponta

Independenta Monica Macovei a anuntat astazi ca il va sustine si vota pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale, dupa ce candidatul ACL a spus ca va semna acordul propus de Macovei.

Dan Diaconescu il sustine pe Victor Ponta

Dan Diaconescu a declarat in aceasta seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale, el precizand ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Studentii din Timisoara au stat la coada sa voteze cu Klaus Iohannis. Ponta, zdrobit in sectiile studentesti

Rezultatul voturilor exprimate in Timis pe fiecare sectie de votare in parte scoate la iveala situatii interesante. Spre exemplu, in sectiile in care studentii au votat masiv, stand la coada ca sa poata vota, Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta, reusind sa obtina un procentaj de peste 50 la suta, la un numar de peste 1. 000 de persoane care au votat.

Senzational. Dan Diaconescu il sustine pe Victor Ponta in turul II

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat, joi seara, ca in turul II al alegerilor prezidentiale il va sustine pe candidatul PSD, Victor Ponta.

Dan Diaconescu: Suntem deschisi la dialog cu fortele politice pentru prezidentiale

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca partidul sau este deschis la dialog cu fortele politice pentru a decide pe cine va sustine in turul doi.

Dan Diaconescu negociaza sustinerea lui Ponta in turul II

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a purtat discutii, miercuri, la sediul PSD, cu vicepremierul Liviu Dragnea, cu privire la sustinerea pe care formatiunea lui Dan Diaconescu ar putea sa o acorde candidatului PSD, Victor Ponta, in turul secund al prezidentialelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3036 seconds )