Libnet.ro
UNICEF

18:30

Kurzii din Irak voteaza intr-un referendum istoric pentru independenta

Adevărul Adevărul,
Kurzii din Irak voteaza intr-un referendum istoric pentru independenta

Kurzii din Irak au inceput sa voteze luni dimineata pentru independenta lor, intr-un referendum istoric, care ar urma sa deschida calea unui stat pentru care ei lupta de aproape un secol, potrivit corespondentilor AFP. continuă pe Adevărul

Kurzii din Irak, la un urne intr-un referendum pentru independenta

Kurzii din Irak au inceput sa voteze in aceasta dimineata pentru independenta lor, intr-un referendum istoric, care ar urma sa deschida calea unui stat pentru care ei lupta de aproape un secol, potrivit AFP.

Kurzii irakieni voteaza luni intr-un referendum istoric pentru independenta

Luni a inceput votarea intr-un referendum pentru independenta organizat de Guvernarea Regionala Kurda KRG) in nordul Irakului, ignorand amenintarile vecinilor si ingrijorarile privind cresterea instabilitatii si violentei in Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Kurzii irakieni din diaspora voteaza, sambata, in cadrul controversatului referendum privind independenta Kurdistanului

Kurzii irakieni din diaspora voteaza, sambata, in cadrul unui controversat referendum privind independenta regiunii autonome Kurdistan, in contextul unei opozitii pe plan international.

Turcia si-a reinnoit mandatul operatiunilor militare din Irak si Siria

Parlamentul Turciei a prelungit cu un an mandatul care permite armatei sa intervina in Irak si Siria, cu doua zile inaintea unui referendum de independenta in Kurdistanul irakian caruia Ankara i se opune ferm.

O femeie din Florida si-a LOVIT sotul pentru ca a surprins-o in timp ce... MOTIVUL e incredibil!

O femeie din Florida si-a pocnit sotul, dupa ce acesta a intrat peste ea in dormitor, in timp ce se autosatisfacea. Sotul a crezut ca aceasta sa intretine relatii intime cu un alt barbat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,192 seconds )