Libnet.ro
UNICEF

23:00

Laura Codruta Kovesi a dat in judecata Antena 3, pe Mihai Gadea si alti patru jurnalisti si analisti si cere daune de 1 milion de lei. Kovesi anunta ca va dona banii in scopuri caritabile

Hotnews Hotnews,
 Laura Codruta Kovesi a dat in judecata Antena 3, pe Mihai Gadea si alti patru jurnalisti si analisti si cere daune de 1 milion de lei. Kovesi anunta ca va dona banii in scopuri caritabile

Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul Antena 3, ca persoana juridica, dar si persoanele fizice Mihai Gadea directorul Antena 3), Mugur Ciuvica, Radu Tudor, Razvan Savaliuc si Bianca Nae, si cere daune de 1 milion de lei si plata cheltuielilor de judecata in solidar. De asemenea, sefa DNA a trimis o cerere si catre Consiliul National al Audiovizualului pentru a constata presupusa incalcare de catre Antena 3 si Mihai Gadea a Codului Audiovizualului in cadrul emisiunii din 19 iunie 2014. Sefa DNA a anuntat la Digi 24 ca, daca va castiga procesul, va folosi banii in scopuri umanitare si caritabile. Vezi cererile Laurei Codrutei Kovesi in documentele atasate. continuă pe Hotnews

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata Antena 3

Seful DNA, Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata Antena 3, dar si pe mai multi jurnalisti de la postul de televiziune -Mihai Gadea, Radu Tudor, Razvan Savaliuc si Bianca Nae. Actiunea a fost depusa.

Comunicat de presa Antena 3 cu privire la demersul doamnei Laura Codruta Kovesi

Antena 3 a luat la cunostinta din media faptul ca Laura Codruta Kovesi a actionat in justitie postul nostru de televiziune si mai multi realizatori si invitati, sustinand ca respectivii au facut.

Sefa DNA a dat in judecata Antena 3, pe Mihai Gadea si alte persoane, pentru atac la viata personala

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul de televiziune Antena 3 si mai multe persoane, printre care si pe Mihai Gadea si pe Mugur Ciuvica, cerand daune de 250. 000 de euro pentru atac la viata personala. De asemenea, Kovesi a sesizat si CNA-ul, dar si Inspectia Juridica din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Laura Codruta Kovesi a dat in judecata Antena3: Cere daune de 250.000 euro

SefulDNA; Laura Codruta Kovesi, a dat in judecataAntena 3, cerand daune de 250. 000 euro, relateazaB1 TV. Kovesi acuza ca intr-o emisiune a postului s-au spus lucruri neadevarate si s-a discuta.

Seful DNA a dat in judecata postul de televiziune Antena 3 si mai multe persoane, printre care si pe Mihai Gadea, pentru atac la viata personala

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul de televiziune Antena 3 si mai multe persoane, printre care si pe Mihai Gadea si Mugur Ciuvica, cerand daune de 250. 000 de euro pentru atac la viata personala. De asemenea, Kovesi a sesizat si CNA-ul, dar si Inspectia Juridica din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Kovesi da in judecata Antena 3 pentru atac la viata personala si cere daune de 250.000 de euro

Procurorul sef al Departamentului National Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a anuntat ca da in judecata postul de televiziune Antena 3 pentru atac la viata sa personala si cere daune in valoare de 250. 000 de euro. De asemenea, Kovesi a sesizat Consiliul National al Audiovizualului in legatura cu emisiunile respective si Consiliul Superior al Magistraturii CSM) pentru apararea independentei, impartialitatii si reputatiei.

Laura Kovesi da in judecata Antena 3 si cere daune de 250.000 euro

Procurorul sef al DNA Laura Codru and ta Kovesi da in judecata televiziunea Antena 3, dar and si pe mai mul and ti jurnali and sti de la acest post de televiziune, cerand daune de 250. 000 de euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )