Libnet.ro
UNICEF

20:00

Laura Codruta Kovesi, despre cat de greu i-a fost sa acceada in cariera

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi, despre cat de greu i-a fost sa acceada in cariera

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi a explicat, intr-un interviu acordat revistei Psychologies, cat de greu i-a fost sa acceada in cariera, mai ales in conditiile in care barbatii sunt preferati in functii. continuă pe Antena3

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dezvaluie cat de greu i-a fost sa acceada in cariera

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi a explicat, intr-un interviu acordat revistei Psychologies, cat de greu i-a fost sa acceada in cariera, mai ales in conditiile in care barbatii sunt preferati in functii inalte. in acest context, sefa DNA a vorbit despre puterea pe care o au femeile in societatea romaneasca, despre feminism, precum si despre cat de mult trebuie sa munceasca o femeie pentru a dovedi ca isi poate exercita meseria la fel de bine ca un barbat.

Laura Codruta Kovesi cere schimbarea legii privind imunitatea

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere schimbarea legii privind imunitatea ministrilor si fostilor membri ai Guvernului. Kovesi a explicat intr-un interviu acordat agerpres. ro ca nu poti sa.

Laura Codruta Kovesi: Situatiile in care pedeapsa denuntatorilor se reduce la jumatate, foarte rare

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, explica, intr-un interviu pentru Agerpres, ca situatiile in care pedeapsa denuntatorilor se reduce la jumatate pentru ca au colaborat cu autoritatile, sunt foarte rare.

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA: Avem in lucru peste 6.600 de dosare

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat intr-un interviu acordat Agerpres ca institutia pe care o conduce lucreaza in acest moment la circa 6. 600 de dosare. Sefa DNA vrea ca persoanele condamnate pentru fapte savarsite in timpul mandatului sa nu mai poata exercita functii publice.

Ce spune Kovesi despre atacurile politicienilor la adresa DNA

Laura Codruta Kovesi a declarat, intr-un interviu pentru Agerpres, referitor la afirmatiile politicienilor la adresa DNA, ca acestea nu sunt sanctionate in niciun fel, chiar daca Inspectia Judiciara a aratat ca afecteaza independenta Justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )