Libnet.ro
UNICEF

06:45

LIVETEXT Senatorul PNL Florin Citu citeste motiunea de cenzura in plen. Noile calcule arata ca Guvernul poate fi demis

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Senatorul PNL Florin Citu citeste motiunea de cenzura in plen. Noile calcule arata ca Guvernul poate fi demis

Motiunea de cenzura a fost citita azi in plenul reunit al Parlamentului, votul urmand a fi dat joia viitoare. Noile calcule parlamentare arata ca Opozitia va strange numarul necesar de voturi pentru a demite Guvernul Dancila. continuă pe Adevărul

Motiunea de cenzura va fi citita astazi in Parlament. Cand ar putea sa cada Guvernul Viorica Dancila

Senatorul PNL Florin Citu citeste in Parlament, astazi, motiunea de cenzura intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent. in momentul in care se citeste motiunea, in sala de plen sunt 128 de parlamentari. Opozitia sustine ca Viorica Dancila este un premier incompetent, iar guvernul pe care il conduce poate fi numit guvernul .

Florin Citu: Ministerul Finantelor nu vrea sa prezinte executia bugetara pentru luna August. Si daca foloseau un Abac si tot aveau datele pana acum

La Ministerul Finantelor Publice nu se doreste prezentarea executiei bugetare pe luna august, pentru ca nu s-a reusit mascarea tuturor ilegalitatilor, comise cu complicitatea ANAF, a Curtii de Conturi, a Comisie.

Motiunea de cenzura a fost citita intr-o sala aproape goala

Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit, in sedinta comuna, pentru citirea motiunii de cenzura, care va fi dezbatuta si votata joia viitoare. Documentul a fost prezentat de senatorul PNL Florin Citu, intr-o sala aproape goala: dintr-un total de 465.

PNL continua negocierile pentru motiunea de cenzura. Raluca Turcan: Vor fi mult peste 233 de voturi

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat joi ca Opozitia va avea, la motiunea de cenzura, mult peste 233 de voturi, iar negocierile cu parlamentarii pentru sustinerea motiunii sunt.

Florin Citu, dupa respingerea Rovanei Plumb: Comisia Europeana ne-a dat o lectie usturatoare. in Romania institutiile statului tac malc

Florin Citu a reactionat pe Facebook dupa ce Rovan Plumb a fost respinsa pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Liberalul a precizat ca in acest mod Comisia Europeana a dat o lectie.

VIDEO O prima victorie pentru Opozitie: programul impus de PSD pentru motiune a fost respins Ciolacu: Matematic, PSD a pierdut majoritatea Motiunea va fi votata joia viitoare

Calendarul citirii si dezbaterii motiunii de cenzura, impus dimineata de PSD in Birourile Permanente, a fost respins la vot in plen, cu 194 de voturi. Matematic, PSD a pierdut majoritatea, nu s-a aprobat ordinea de zi, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, la finalul sedintei in care parlamentarii opozitiei au scandat Demisia. in final, conducerea Parlamentului a decis ca motiunea de cenzura sa fie citita joi si va fi votata peste o saptamana, joia viitoare.

PNL depune azi motiunea de cenzura. Orban: Prima optiune sunt anticipatele

PNL va depune marti motiunea de cenzura, liberalii sustinand ca prima optiune in cazul in care aceasta va trece sunt alegerile anticipate. Daca nu va exista o vointa politica in acest sens, PNL isi asuma guvernarea, a declarat Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )