Libnet.ro
UNICEF

20:30

Motiunea de cenzura va fi citita astazi in Parlament. Cand ar putea sa cada Guvernul Viorica Dancila

Playtech Playtech,
Motiunea de cenzura va fi citita astazi in Parlament. Cand ar putea sa cada Guvernul Viorica Dancila

Senatorul PNL Florin Citu citeste in Parlament, astazi, motiunea de cenzura intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent. in momentul in care se citeste motiunea, in sala de plen sunt 128 de parlamentari. Opozitia sustine ca Viorica Dancila este un premier incompetent, iar guvernul pe care il conduce poate fi numit guvernul . continuă pe Playtech

Motiunea de cenzura citita in Parlament. Sala este aproape goala. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Motiunea de cenzura a Opozitiei va fi citita joi in Parlament. Votul care ar putea trimite Guvernul Dancila acasa se va da insa saptamana viitoare si nu in acest weekend, asa cum au dorit social.

Motiunea de cenzura, citita in Parlament. Care sunt principalele reprosuri ale Opozitiei: Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania. Tara pierde oportunitati in fiecare zi (VIDEO)

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent a fost citita joi dimineata in plenul Parlamentului. Votul asupra documentului a fost.

Sedinta Birourilor reunite ale Parlamentului: PSD a fortat un vot ca motiunea sa fie citita astazi si votata sambata. Anuntul lui Florin Iordache Turcan: PSD se poarta ca in epoca Dragnea

PSD a fortat o decizie fara precedent in birourile permanente reunite ale Parlamentului ca motiunea sa fie citita astazi, iar votul sa fie sambata. Anuntul privind calendarul motiunii de cenzura a fost facut de Florin Iordache - motiunea va fi citita astazi la ora 15. 00, iar sambata la ora 11. 00 vor fi dezbaterile si votul.

Un prim pas spre votul impotriva Guvernului Dancila: Motiunea va fi citita astazi in Parlament

Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila va fi citita in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului joi, de la ora 10. Dezbaterea si votul vor avea loc peste o saptamana. Calendarul a fost stabilit cu o zi in urma, in urma unei sedinte de plen in care PSD a esuat in planul de a impune sambata votul la motiune.

Motiunea de cenzura va fi citita in Parlament. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Motiunea de cenzura a Opozitiei va fi citita joi in Parlament. Votul care ar putea trimite Guvernul Dancila acasa se va da insa saptamana viitoare si nu in acest weekend, asa cum au dorit social.

Motiunea de cenzura Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!, citita, joi, in plenul Parlamentului

Motiunea de cenzura Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta! va fi citita, joi, in Parlament. Votul decisiv va avea loc joi, 10 octombrie. Decizia a fost luata dupa.

PARLAMENT: Motiunea de cenzura - citita in plenul reunit

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, joi dimineata, in sedinta comuna, pentru citirea motiunii de cenzura, care va fi dezbatuta si votata saptamana viitoare, pe 10 octombrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2344 seconds )