Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea, noi audieri in dosarul Referendumul

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, noi audieri in dosarul Referendumul

Liviu Dragnea este asteptat luni la Instanta Suprema, unde vor avea loc noi audieri in dosarul Referendumul. Pana acum, Liviu Dragnea si-a sustinut nevinovatia si a spus ca are incredere in. continuă pe Antena3

Amanare pentru Dragnea, in dosarul Referendumul. Un nou termen, judecat pe 29 ianuarie

Liviu Dragnea este asteptat luni la Instanta Suprema, unde vor avea loc noi audieri in dosarul Referendumul. Pana acum, Liviu Dragnea si-a sustinut nevinovatia si a spus ca are incredere in.

Dosarul Referendumul. inca un complice din gasca lui Dragnea si-a retras apelul dupa ce a recunoscut furtul electoral

Liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, a primit luni o noua lovitura in dosarul Referendumul. Unul dintre complicii politicianului din acest dosar, Ion Ionescu - fost membru al Sectiei de Votare nr. 1 din Alexandria Teleorman) a declarat in fata Completului de 5 Judecatori de la Curtea Suprema ca isi retrage apelul. Curtea Suprema a dat un nou termen in dosar pentru 29 ianuarie.

Dosarul Referendumul, amanat pentru 29 ianuarie

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat astazi, pentru 29 ianuarie, dezbaterile in dosarul Referendumul, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare, transmit surse din presa.

Dezbaterile magistratilor in Dosarul Referendumul, amanate

Dezbaterile in dosarul Referendumul, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare, au fost amanate pentru 29 ianuarie, de Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, din cauza ca unul din cei cinci magistrati a lipsit.

Raspunsul lui Liviu Dragnea la declaratiile deputatului Mihai Sturzu

Liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Congresul Tinerilor PSD, ca liderul Tinerilor Social-Democrati, deputatul Mihai Sturzu a profitat de tragedia din clubul Colectiv, dupa ce Sturzu a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

Ponta, lansare la Cotroceni pe datorie. Ce decizie ia Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca lansarea candidaturii la prezidentiale a lui Victor Ponta, din septembrie 2014, nu a fost platita din fondurile partidului si ca a devenit o datorie .

Deputatul Mihai Sturzu a anuntat ca demisioneaza din PSD dupa un schimb de replici dure cu Liviu Dragnea

Liderul Tineretului Social-Democrat TSD), deputatul Mihai Sturzu, a anuntat, sambata, ca luni isi va da demisia din PSD. Decizia a luat-o dupa ce acesta a avut un schimb de replici dure cu Liviu Dragnea, presedintele PSD, caruia i-a cerut demisia.

Mihai Sturzu, atac la Liviu Dragnea. Deputatul ii cere presedintelui PSD sa se suspende din functie

Deputatul Mihai Sturzu, liderul TSD, i-a cerut sambata presedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, sa se suspende din functie pana la rezolvarea problemelor juridice pe care le are, transmite.

Liviu Dragnea: Vor fi tineri intr-o proportie covarsitoare la alegeri, dar vom pastra si oameni vechi

Candidatii PSD la alegerile de anul viitor vor fi tineri intr-o proportie covarsitoare, a declarat sambata presedintele formatiunii social-democrate, Liviu Dragnea, inainte de inceprea congresului organizatiei de tineret care isi va alege.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )