Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea ii raspunde lui Ion Iliescu, care a criticat modalitatea de alegere a presedintelui PSD: Nu stiu ce-si dorea Ceausescu, nu l-am cunoscut foarte bine

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea ii raspunde lui Ion Iliescu, care a criticat modalitatea de alegere a presedintelui PSD: Nu stiu ce-si dorea Ceausescu, nu l-am cunoscut foarte bine

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a raspuns, duminica, criticilor lui Ion Iliescu cu privire la modalitatea de alegere a presedintelui PSD, care ar aduce aminte de dorinta lui Nicolae Ceausescu de a fi votat de catre toti romanii. Intrebat despre declaratiile lui Ion Iliescu pe marginea Congresului PSD, Dragnea a raspuns ironic: Nu stiu ce-si dorea Ceausescu, pentru ca nu l-am cunoscut foarte bine si nu pot sa ma pronunt. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea ii raspunde lui Ion Iliescu: Nu l-am cunoscut foarte bine pe Ceausescu

Liviu Dragnea intra fara adversar in cursa pentru sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, va fi practic singurul care isi va putea depune candidatura la sefia PSD, avand sustinerea tuturor filialelor PSD, mai putin doua dintre ele. Procedura de alegeri conditioneaza depunerea candidaturii de sustinerea a cinci organizatii.

Ion Iliescu a anuntat ca va participa la Congresul PSD si sprijina candidatura lui Liviu Dragnea la sefia partidului

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu nu este de acord cu modul in care va fi ales noul presedinte al PSD. in opinia acestuia, este imposibil ca presedintele partidului sa fie votat de toti membrii,.

Ion Iliescu a anuntat ca va participa la Congresul PSD si sprijina candidatura lui Liviu Dragnea la sefia partidului (VIDEO)

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu nu este de acord cu modul in care va fi ales noul presedinte al PSD. in opinia acestuia, este imposibil ca presedintele partidului sa fie votat de toti membrii,.

REPORTAJ FOTO VIDEO Ion Iliescu, adulat si blestemat in Ferentari. S-au calcat oamenii in picioare pentru cartea sa, Destinul unui om de stanga

Peste 300 de persoane au dat navala, vineri seara, la Clubul Pensionarilor PSD, din cartierul bucurestean Ferentari, pentru a primi gratuit o carte cu autograf de la Ion Iliescu. La final, unii au plecat cu Destinul unui om de stanga la subrat, altii s-au intors la casele lor cu mana goala si cu o frustrare in plus: Alege-s-ar prafu! L-am votat o viata intreaga si nu ne-a dat nimic?.

Ion Iliescu: Nimeni din conducerea statului roman NU A APROBAT infiintarea unor inchisori CIA

Fostul presedinte Ion Iliescu a transmis presedintelui Comisiei LIBE din Parlamentul European, Claude Moraes, o scrisoare prin care isi exprima regretul ca nu s-a putut intalni cu delegatia comisiei care se afla la Bucuresti pentru a se informa in legatura cu presupusele inchisori CIA si isi precizeaza pozitia fata de aceasta problema.

Ion Iliescu nu fost la audierile Comisiei LIBE. La ce tehnica moderna a recurs pentru a se scuza ca nu a venit

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, nu a venit, vineri, la intalnirea solicitata de membrii Comisiei LIBE a Parlamentului European, care se afla la Bucuresti, pentru a se informa in legatura cu presupusele inchisori CIA.

Ion Iliescu: Nimeni din conducerea statului roman nu a aprobat infiintarea de inchisori CIA. Romaniei nu i s-a cerut asa ceva

Intr-o scrisoare adresata de Ion Iliescu comisiei LIBE a Parlamentului European, fostul sef de stat a explicat ca nimeni din conducerea statului roman nu a aprobat infiintarea unor inchisori ale altui stat pe.

Ion Iliescu nu va da explicatii pentru inchisorile CIA in Romania: Fostul sef al statului a anuntat ca nu va participa la discutiile cu membrii comisiei din P.E. (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a anuntat, intr-o scrisoare, ca nu va putea participa la discutiile despre inchisorile CIA din tara noastra, cu comisia din Parlamentul European. Reprezentantii comisiei pentru.

Delegatie PE, in Romania pentru discutii despre inchisorile CIA: Membii LIBE, intrevedere cu Ion Iliescu, Ioan Talpes, Bogdan Aurescu si Tiberiu Nitu (VIDEO)

O delegatie a Comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European va sosi joi in Romania. Aceasta se va intalni cu fostul presedinte Ion Iliescu, cu fostul director al.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )