Libnet.ro
UNICEF

06:31

LOTO: Report pentru saptamana viitoare.

România Liberă România Liberă,
LOTO: Report pentru saptamana viitoare.

Premiul categoriei I la Loto 6/49, de peste 2,2 milioane de lei, nu a fost castigat, duminica seara. Niciun jucator nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere extrase duminica, premiul de peste 2,2 milioane de lei de la categoria I fiind reportat. Potrivit Loteriei Romane, numerele extrase duminica la Loto 6/49 sunt 8, 34, 9, 35, 18 si 40. La categoria I nu a fost inregistrat niciun castigator, astfel ca premiul pus in joc, in valoare de 2. 722 de lei, a fost reportat pentru . continuă pe România Liberă

Facebook va fi inclusa, saptamana viitoare, in indicele S and P 500

Facebook va fi inclusa, saptamana viitoare, in indicele Standard and Poor's 500 S and P 500), anunt care reprezinta un semn al redresarii actiunilor operatorului retelei de socializare, dupa turbulentele care au urmat ofertei publice initiale de anul trecut, transmite Bloomberg.

Facebook va fi inclusa saptamana viitoare in indicele StandardPoors 500

Facebook va fi inclusa saptamana viitoare in indicele StandardPoors 500. Acesta este un semn al redresarii titlurilor operatorului retelei de socializare, dupa turbulentele care au urmat ofertei.

Facebook va fi inclusa saptamana viitoare in indicele StandardPoor146;s 500

Facebook va fi inclusa saptamana viitoare in indicele StandardPoors 500, semn al redresarii titlurilor operatorului retelei de socializare, dupa turbulentele care au urmat ofertei publice initiale de anul trecut, relateaza Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )