Libnet.ro
UNICEF

20:00

Facebook va fi inclusa, saptamana viitoare, in indicele S and P 500

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Facebook va fi inclusa, saptamana viitoare, in indicele S and P 500

Facebook va fi inclusa, saptamana viitoare, in indicele Standard and Poor's 500 S and P 500), anunt care reprezinta un semn al redresarii actiunilor operatorului retelei de socializare, dupa turbulentele care au urmat ofertei publice initiale de anul trecut, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Facebook va fi inclusa saptamana viitoare in indicele StandardPoor146;s 500

Facebook va fi inclusa saptamana viitoare in indicele StandardPoors 500, semn al redresarii titlurilor operatorului retelei de socializare, dupa turbulentele care au urmat ofertei publice initiale de anul trecut, relateaza Bloomberg.

Facebook va fi inclusa saptamana viitoare in indicele StandardPoors 500

Facebook va fi inclusa saptamana viitoare in indicele StandardPoors 500. Acesta este un semn al redresarii titlurilor operatorului retelei de socializare, dupa turbulentele care au urmat ofertei.

Afacerea Facebook, in crestere.

Facebook va fi inclusa saptamana viitoare in indicele StandardPoors 500, informeaza Bloomberg. Acesta este un semn al redresarii titlurilor operatorului retelei de socializare, dupa turbulentele care au urmat ofertei publice initiale de anul trecut. Intrarea Facebook in SP 500, in locul companiei Teradyne, va avea loc la inchiderea tranzactiilor din data de 20 decembrie. Facebook va fi inclusa si in indicele SP 100, in locul companiei Williams Cos. Citeste si: Zuckerberg .

Legea amnistiei, din nou in plen saptamana viitoare.

Legea amnistiei a fost inclusa din nou pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor saptamana viitoare, pentru ca parlamentarii sa dea votul final. Pe ordinea de zi, in dreptul propunerii de lege, se mentioneaza ca initiativa este dezbatuta in procedura de urgenta, ca Raportul Comisiei Juridice este unul de adoptare si ca forul decizional este Camera Deputatilor. De aceasta data, pe site-ul Camerei, in dreptul propunerii legislative, figureaza si raportul Comisiei Juridice privind adoptarea .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )