Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban! inca mai au timp sa-si scrie demisiile dupa alegeri

Playtech Playtech,
Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban! inca mai au timp sa-si scrie demisiile dupa alegeri

In prima parte a zilei de vineri, premierul Ludovic Orban se intalnea cu ambasadorul SUA Hans Klemm, iar seara l-a gasit la Pitesti, anuntand razboi prefectilor. Ce lovitura pregateste presedintele PNL? Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban Vineri dimineata, premierul Ludovic Orban a avut o intrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in . continuă pe Playtech

Incredibil! Cum arata plamanii unui barbat care a fumat 30 de ani: inca mai ai curajul sa fumezi? (VIDEO)

Mediciiau extras organele de la un barbat in varsta de 52 de ani, care a murit din cauza mai multor boli pulmonare. Pacientul dorea sa-si doneze organele dupa moarte, dar medicii au constatat ca.

LUDOVIC ORBAN: Consider necesara mai multa asumare la nivel institutional si individual in chestiuni ce tin de drepturile copiilor

Premierul Ludovic Orban a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, in care a sustinut ca este absolut necesara mai multa asumare la nivel institutional si individual in chestiuni care tin de viata si drepturile cetatenilor, inclusiv ale copiilor.

Ludovic Orban, pe santierul Magistralei 5. Premierul a spus cand va fi gata metroul din Drumul Taberei

Bucurestenii din cartierul Drumul Taberei vor putea circula cu metroul incepand cu a doua jumatate a anului 2020. Este promisiunea facuta de premierul Ludovic Orban, care a vizitat, vineri, Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei. Ludovic Orban: Metroul poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, .

Ludovic Orban, intrevederi la Zagreb cu Ursula von der Leyen si Angela Merkel

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, efectueaza miercuri si joi o vizita la Zagreb, pentru a participa la reuniunea PPE, context in care are programate intrevederi cu mai multi sefi de guverne si.

Ludovic Orban participa la Congresul PPE de la Zagreb: Va avea mai multe intrevederi, inclusiv cu Angela Merkel, Donald Tusk si Ursula von der Leyen

Ludovic Orban se va afla miercuri si joiin Croatia. La Zagreb, premierul roman va avea intrevederi cu mai multi oficiali, intre care cancelarii Germaniei si Austriei, omologii sai din Irlanda, Grecia si.

Joseph Daul, liderul PPE: Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducere

Joseph Daul, presedinte PPE la final de mandat, considera ca Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducerea tarii, potrivit.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru ca sunt multe institutii, atat guvernamentale, cat si din administratia locala, aproximativ 20% din total, care nu au bani suficienti pana la sfarsitul anului sa-si plateasca salariile si cheltuielile de functionare.

LUDOVIC ORBAN: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta pana in luna iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca firmele care construiesc magistrala 5 a metroului din Drumul Taberei si-au luat angajamentul de a finaliza lucrarea in urmatoarele sapte luni, toate conditiile legale fiind indeplinite, relateaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Pana luni vom avea scenariile si formulele cu privire la cresterea salariului minim

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi declansate negocierile cu partenerii sociali, informeaza Agerpres.

Ce porecla a primit Ludovic Orban din partea europarlamentarilor

Premierul Ludovic Orban a vorbit intr-un scurt interviu despre Adevarul inclusiv despre porecla pe care a primit-o de la europarlamentari, una care sa faca diferentierea de premierul Ungariei, Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )