Libnet.ro
UNICEF

20:15

Lovitura pentru agentii sub acoperire: CEDO rastoarna o decizie a instantelor din Romania

B1 B1,
Lovitura pentru agentii sub acoperire: CEDO rastoarna o decizie a instantelor din Romania

Lovitura pentru investigatorii sub acoperire. Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a rasturnat o decizie a instantelor din Romania, generand jurisprudenta care ar putea duce la schimbarea. continuă pe B1

Ion Cristoiu: INCREDIBIL, DAR ADEVARAT! SRI a primit dreptul de a avea firme comerciale sub acoperire printr-o Ordonanta de Urgenta data de Guvernul PSD Adrian Nastase

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminica, de pe blogul personal, despre modul in care SRI a primit dreptul de a avea firme comerciale sub acoperire printr-o ordonanata.

O noua LOVITURA pentru Aristotel Cancescu: Fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov divorteaza

Noi probleme pentru fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu. Dupa ce a fost trimis in judecata intr-un dosar de coruptie, Cancescu se confrunta acum cu sotia sa care.

Comisia Europeana prognozeaza o crestere de 4,4% in 2017, pentru Romania, sub estimarea Guvernului

Comisia Europana estimeaza ca Romania va avea o crestere economica de 4,4% in anul 2017, sub prognoza pe care Guvernul si-a fundamentat bugetul de stat, de 5,2%. De asemenea, deficitul bugetar ar urma sa creasca la 3,6%, mult peste tinta Guvernului, de 2,98%. Datele apar in Prognoza de iarna a CE, prezentate luni.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )