Libnet.ro
UNICEF

11:45

LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

Hotnews Hotnews,
 LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact european, potrivit Mediafax. Thomas Muller, vicepresedintele LukOil, a atras atentia ca ar putea fi puse sub sechestru active in valoare de 2,2 miliarde de euro, inclusiv conturi bancare din Marea Britanie si Olanda. continuă pe Hotnews

Lukoil CERE interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania. Motivele invocate de compania rusa il constituie masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact.

Lukoil cere interventia Comisiei Europene in ancheta de evaziune fiscala din Romania, denuntand masurile luate de o instanta mica

Grupul petrolier rus Lukoil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta de evaziune fiscala si spalare de bani din Romania, care vizeaza rafinaria Petrotel, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact european, potrivit Reuters.

LukOil cere interventia CE in ancheta din Romania. Compania critica masurile luate de o instanta mica

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

Lukoil vrea sa implice UE in dosarul de evaziune fiscala din Romania

Grupul petrolier rus Lukoil a solicitat ajutorul Comisiei Europene pentru a putea raspunde la acuzatiile de spalare de bani si evaziune fiscala aduse rafinariei sale din Romania, a declarat ieri unul dintre directorii Lukoil, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Lukoil cere sa fie ajutata de Comisia Europeana pentru a putea raspunde acuzatiilor aduse de procurorii romani

Unul dintre directorii Lukoil a declarat ca grupul petrolier rus a cerut ajutorul Comisiei Europene pentru a putea raspunde acuzatiilor de evaziune fiscala si de spalare de bani ce ii sunt aduse rafinariiei din.

VIDEO Programul de asistenta financiara al Comisiei Europene pentru Romania este deraiat, dar nu suspendat - Valdis Dombrovskis

Corespondenta din Bruxelles) Valdis Dombrovskis, vicepresedintele Comisiei Europene a declarat marti, 14 iulie ca din pacate ultima revizuire a acordului dintre Comisia Europeana cu Romania nu s-a finalizat cu succes, programul fiind deraiat dar totusi recomanda Romaniei sa realizeze in continuare reformele structurale. Declaratiile despre Romania, la minutul 07:26.

Lukoil ameninta cu inchiderea rafinariei din Romania, dupa sechestrul pus de procurorii DNA

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a afirmat marti vicepresedintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, la o conferinta de presa, transmite agentia TASS, preluata de Agerpres.

Lukoil avertizeaza cu inchiderea rafinariei din Romania

Grupul rus Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, la o conferinta de presa, transmite TASS.

Lukoil avertizeaza ca ar putea inchide rafinaria din Romania

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )