Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lukoil CERE interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

România Liberă România Liberă,
Lukoil CERE interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania. Motivele invocate de compania rusa il constituie masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european. continuă pe România Liberă

LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact.

Lukoil cere interventia Comisiei Europene in ancheta de evaziune fiscala din Romania, denuntand masurile luate de o instanta mica

Grupul petrolier rus Lukoil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta de evaziune fiscala si spalare de bani din Romania, care vizeaza rafinaria Petrotel, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact european, potrivit Reuters.

LukOil cere interventia CE in ancheta din Romania. Compania critica masurile luate de o instanta mica

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

VIDEO Programul de asistenta financiara al Comisiei Europene pentru Romania este deraiat, dar nu suspendat - Valdis Dombrovskis

Corespondenta din Bruxelles) Valdis Dombrovskis, vicepresedintele Comisiei Europene a declarat marti, 14 iulie ca din pacate ultima revizuire a acordului dintre Comisia Europeana cu Romania nu s-a finalizat cu succes, programul fiind deraiat dar totusi recomanda Romaniei sa realizeze in continuare reformele structurale. Declaratiile despre Romania, la minutul 07:26.

Lukoil ameninta cu inchiderea rafinariei din Romania, dupa sechestrul pus de procurorii DNA

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a afirmat marti vicepresedintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, la o conferinta de presa, transmite agentia TASS, preluata de Agerpres.

Lukoil avertizeaza cu inchiderea rafinariei din Romania

Grupul rus Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, la o conferinta de presa, transmite TASS.

Lukoil avertizeaza ca ar putea inchide rafinaria din Romania

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele.

Codul fiscal a primit acordul Comisiei Europene

Codul fiscal a primit acordul Comisiei Europene. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a reusit sa ii convinga pe oficialii europeni ca exista resurse financiare pentru a acoperi scaderile de venituri ce.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Nu va exista un Grexit

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, dupa incheierea unui acord privind un nou plan de salvare a Greciei, ca nu va exista un Grexit, relateaza Reuters in pagina electronica.

Seful Cultului Musulman din Romania: Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh, sa reinfiintam comisia de avizare a lacaselor de cult

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Murat Iusuf, a declarat ca au inceput demersurile pentru reinfiintarea comisiei de avizare a lacaselor de cult. Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )