Libnet.ro
UNICEF

23:30

Lukoil cere interventia Comisiei Europene in ancheta de evaziune fiscala din Romania, denuntand masurile luate de o instanta mica

Adevărul Adevărul,
Lukoil cere interventia Comisiei Europene in ancheta de evaziune fiscala din Romania, denuntand masurile luate de o instanta mica

Grupul petrolier rus Lukoil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta de evaziune fiscala si spalare de bani din Romania, care vizeaza rafinaria Petrotel, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact european, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

Lukoil CERE interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania. Motivele invocate de compania rusa il constituie masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact.

LukOil cere interventia CE in ancheta din Romania. Compania critica masurile luate de o instanta mica

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

Perchezitii in Mures si Harghita la persoane banuite de evaziune fiscala privind comertul cu vinuri

Saptesprezece perchezitii au avut loc la persoane din judetele Mures si Harghita, suspectate de evaziune fiscala in domeniul achizitiilor intracomunitare de vinuri, prejudiciul nefiind calculat pana in acest moment.

Codul fiscal a primit acordul Comisiei Europene

Codul fiscal a primit acordul Comisiei Europene. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a reusit sa ii convinga pe oficialii europeni ca exista resurse financiare pentru a acoperi scaderile de venituri ce.

VIDEO Programul de asistenta financiara al Comisiei Europene pentru Romania este deraiat, dar nu suspendat - Valdis Dombrovskis

Corespondenta din Bruxelles) Valdis Dombrovskis, vicepresedintele Comisiei Europene a declarat marti, 14 iulie ca din pacate ultima revizuire a acordului dintre Comisia Europeana cu Romania nu s-a finalizat cu succes, programul fiind deraiat dar totusi recomanda Romaniei sa realizeze in continuare reformele structurale. Declaratiile despre Romania, la minutul 07:26.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Nu va exista un Grexit

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, dupa incheierea unui acord privind un nou plan de salvare a Greciei, ca nu va exista un Grexit, relateaza Reuters in pagina electronica.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )