Libnet.ro
UNICEF

17:15

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Se anunta proteste masive in mai multe orase franceze

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Se anunta proteste masive in mai multe orase franceze

Ministrul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani aflati vineri in Franta, in conditiile in care autoritatile locale franceze prevad mai multe manifestatii si actiuni de. continuă pe B1

MAE, atentionare de calatorie pentru R.D. Congo din cauza epidemiei de Ebola

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Africa Centrala si de Est, mai ales pentru zona estica a Republicii Democratice Congo, acolo unde se mentine incadrarea ca Urgenta de.

Un drum expres, solutia pentru traficul din Moldova: ce tine loc de autrostrada intre Bacau si Piatra Neamt

Moldova se afla intr-o situatie si mai dramatica, in comparatie cu restul Romaniei, cand vine vorba de autostrazi. Din fericire, autoritatile au inceput cautarea de alternative. Este foarte improbabil ca pe parcursul vietii noastre sa vedem numeroase autostrazi care sa lege colturi diametral opuse ale Romaniei. Indiferent cine se afla la guvernare, sansele ca problemele .

Cod galben de vant puternic, pentru jumatate din tara: Vremea rea se instaleaza, miercuri seara, in aproape toate regiunile Romaniei (VIDEO)

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de vant puternic pentru jumatate din tara. Moldova este lovita vijelii puternice, rafalele de vant puternic ajungand chiar si 90 kmh, iar zapada va fi.

Sindicatele din Franta recurg la proteste extreme contra lui Macron: Au taiat alimentarea cu energie a celei mai mari piete angro de produse proaspete din lume

Angajatii francezi din energie ce protesteaza contra reformei pensiilor propuse de presedintele Emmanuel Macron au taiat marti alimentarea cu enerrgie a celei mai mari piete angro cu produse proaspete din lume, Rungis, aflata langa Paris, a anuntat CGT, un sindicat din energie cunoscut pentru pozitia sa de extrema stanga, potrivit Reuters.

Eugen Tomac (PMP), in deschiderea Conventiei nationale pentru romanii de pretutindeni: Chiar daca de multe ori suntem nemultumiti, Romania e o tara puternica si mare, membra UE si NATO (VIDEO)

In ciuda aparentelor, Romania este un stat puternic, o tara mare, care face parte din lumea euroatlantica, a declarat Eugen Tomac, presedintele PMP, vineri, la 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane, cand.

eMAG face o schimbare importanta pentru livrarile din Bucuresti si Ilfov

Dezbaterile despre schimbarile climatice fac parte din agenda publica in aceasta perioada. Iar eMAG vrea sa-ti arate ca-i pasa de asta. eMAG e o companie gigant care a creat fenomenul de.

Politia a deschis dosar penal pentru vatamare din culpa la Scoala 133

Politia Capitalei a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa la Scoala 133 din Sector.

Spaga mascata pentru copiii din gradinitele Sectorului 5

Din partea domnului primar! Asa li se spune copiilor din gradinitele sectorului 5, dar si cadrelor didactice din institutii, atunci cand acestia primesc cadouri-spaga, conform lui Vlad Voiculescu, candidat la PMB din partea.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )