Libnet.ro
UNICEF

16:30

De 3X mamica! Liv Tyler, din nou insarcinata

Antena3 Antena3,
De 3X mamica! Liv Tyler, din nou insarcinata

2016 se anunta promitator pentru Liv Tyler. Actrita a anuntat ca este din nou insarcinata, pe contul ei de Instagram:. continuă pe Antena3

Modelul Draya Michele, din nou insarcinata

Bucurie pentru Draya Michele. Modelul si vedeta tv este din nou insarcinata. Frumoasa asteapta primul copil cu logodnicul ei, jucatorul de fotbal american Orlando Scandrick.

Actrita Liv Tyler va deveni mama pentru a treia oara

Actrita americana Liv Tyler 38 de ani) este din nou insarcinata si va deveni mama pentru a treia oara, in a doua jumatate a acestui an, informeaza site-ul revistei People, citat de Mediafax.

Keri Russell, din nou insarcinata?

S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar dragostea lor a dat roade. Despre Keri Russell se crede ca asteapta un copil cu iubitul si colegul de la productia The Americans, Matthew Rhys.

Teatrul Nottara - din nou fara SEDIU. Cladirea ArCuB are RISC SEISMIC

Teatrul Nottara din Bucuresti a ramas din nou fara sediu.

Fara oprire! Pamela Anderson, din nou goala la 48 de ani

Face orice de dragul animalelor, asa ca nu e de mirare ca Pamela Anderson a renuntat din nou la hainute, la 48 de ani.

Speculatorii futures s-au ascuns din nou

Dupa ce prima zi de tranzactionare din an s-a incheiat cu aproape 100 de contracte, a doua sedinta din 2016 a readus piata Sibex sub umbra lipsei de interes, prima jumatate a zilei de marti fiind una stearsa.

UPDATE Bursele din China au fost din nou inchise anticipat, dupa o prabusire de peste 7% / La Shanghai, sedinta a fost inchisa dupa un sfert de ora / Beijingul a prelungit restrictiile de vanzare

China a prelungit joi resctrictiile de vanzare pentru actionari, care urmau sa expire maine si dupa inca prabusire cu peste de 7% a burselor, care a antrenat din nou inchiderea lor anticipata, scrie AFP.

Bursele din China, oprite din nou, dupa o scadere de 7%

Bursele din China au scazut, din nou, joi, cu aproximativ 7% si au declansat pentru a doua oara in aceasta saptamana un mecanism care opreste tranzactionarea pentru restul zilei.

Dupa un an de seceta, actiunile Sibex au fost din nou tranzactionate

Dupa un an de seceta, in care actiunea Sibex a lipsit din peisajul sedintelor, fiind tranzactionata o singura data, in sedinta din 8 septembrie 2014, cea de-a treia zi din 2015 a readus in scena tranzactiile cu actiunile operatorului sibian, listat pe propria piata. Astfel, conform datelor de la ora 16. 45 1), se consemnau schimburi cu 147. 612 actiuni SBX, din doua tranzactii, realizate la un pret de 0,5 lei/titlu, in stationare.

ii plac tinereii! Kate Hudson, surprinsa din nou cu Nick Jonas

S-a zvonit despre ei anul trecut ca ar forma cel mai nou cuplu de vedete, lucru infirmat de protagonisti. Acum insa lucrurile par sa fie foarte clare intre Kate Hudson si Nick Jonas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )