Libnet.ro
UNICEF

06:45

MApN - plangere la Presedintie pentru revocarea prelungirii mandatului sefului SMAp

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MApN - plangere la Presedintie pentru revocarea prelungirii mandatului sefului SMAp

Ministerul Apararii Nationale MApN) a depus o plangere prealabila la Administratia Prezidentiala, prin care solicita revocarea Decretului nr. 331 emis in data de 28 decembrie 2018. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Apararii a trimis Presedintiei o plangere in care se cere anularea decretului de prelungire a mandatului sefului Statului Major, Nicolae Ciuca

Ministerul Apararii nationale a transmis catre Presedintie o plangere prealabila prin care cere anularea decretului de prelungire a mandatului sefului Statului Major al Apararii, urmand ca, daca Presedintia nu anuleaza decretul, sa-l atace si in contencios.

Ministrul Apararii, plangere pentru Klaus Iohannis

Ministrul Apararii i-a trimis miercuri dimineata o plangere lui Klaus Iohannis pe tema prelungirii mandatului sefului Statului Major. Plangerea este una prealabila si a fost trimisa la Palatul.

Contestarea prelungirii mandatului generalului Ciuca, in lucru la MApN

Initierea unei proceduri de contestare in contencios administrativ a decretului de prelungire a mandatului generalului Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Apararii se afla in lucru la MApN.

Prelungirea mandatului sefului Statului Major, atacata in contencios administrativ de Guvern

Executivul a decis sa atace in instanta decretul prin care seful statului a prelungit mandatul sefului Statului Major al Armatei. Actiunea in contencios administrativ are ca prim efect suspendarea aplicarii acestui document, caz in care conducerea.

Prelungirea mandatului sefului Statului Major, atacata n contencios administrativ de Guvern

Guvernul ar urma sa atace in contencios administrativ decretul presedintelui Klaus Iohannis privind prelungirea mandatului lui Nicolae Ciuca la sefia Statului Major, informeaza Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )