Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marcel Ciolacu a declarat ca PNL nu mai exista, s-a intors PDL cu austeritatea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Ciolacu a declarat ca PNL nu mai exista, s-a intors PDL cu austeritatea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca PNL nu mai exista, s-a intors PDL cu austeritatea si a afirmat ca bagarea fortata a Romaniei in somaj nu este o solutie. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: PNL nu mai exista. S-a intors PDL cu austeritatea!

Marcel Ciolacu critica dur guvernarea PNL si modul in care actioneaza in plina pandemie coronavirus. Liderul PSD sustine ca PNL nu mai exista, iar PDL s-a intors cu austeritatea.

Reactia PSD la anuntul somajului tehnic pentru bugetari: PNL nu mai exista. S-a intors PDL cu austeritatea!

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu un atac dur la adresa Guvernului Orban, despre care sustine ca arata ca nu mai e unul liberal, ci unul care arata ca s-a intors PDL cu asuteritatea.

Marcel Ciolacu a declarat ca plafonarea preturilor la nivelul ultimelor trei luni poate fi o solutie in acest moment

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca plafonarea preturilor la nivelul ultimelor trei luni poate fi o solutie in acest moment, adaugand ca a avut o discutie cu reprezentantii marilor lanturi de magazine alimentare despre solutiile concrete care pot fi aplicate, astfel incat preturile alimentelor sa revina la normal si consumatorii sa fie protejati.

Ciolacu - atac dur la PNL: Opriti-va, neispravitilor! Lasati politica si faceti odata ceva pentru oameni

Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la adresa liderului deputatilor PNL, Florin Roman. Liderul PSD ii cere acestuia sa nu mai acopere neregulile si sa ia masuri reale pentru a scoate Romania din criza.

Marcel Ciolacu, atac fara precedent la adresa lui Florin Roman: Mor oameni, neispravitule, pentru ca PNL este incompetent si nu face nimic!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, si liderul deputatilor PNL, Florin Roman au avut miercuri un schimb de replici foarte dur pe seama testarilor pentru depistarea infectiilor cu coronavirus. Dupa o prima acuzatie a lui Roman, liderul PSD a venit cu un atac fara precedent la adresa alesului liberal.

Marcel Ciolacu: PNL da proba maturitatii politice!

Marcel Ciolacu transmite un mesaj critic la adresa PNL, dupa ce liberalii au anuntat ca vor ataca la Curtea Constitutionala pachetul de masuri propuse de catre PSD si adoptate in Parlament pentru sprijinirea romanilor afectati de criza coronavirus.

Florin Roman acuza PSD ca in mod intentionat nu investeste in aparatura de testare pe plan local. Cum a reactionat Marcel Ciolacu, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a acuzat presedintii de consilii judetene din PSD ca isi administreaza defectuos regiunile in lupta cu pandemia de COVID-19. in replica, Marcel Ciolacu, seful interimar.

Marcel Ciolacu, replica la acuzatiile formulate de Florin Roman: Opriti-va, neispravitilor! Lasati politica si faceti odata ceva pentru oameni! Testati-i si reporniti economia

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o replica dura dupa ce liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a acuzat ca nivelul redus de testare din Romania se explica prin faptul ca baronii PSD nu au alocat ba.

Marcel Ciolacu: Oamenii trebuie sa aiba curajul sa mearga la lucru

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, ca daca nu va fi repornita economia, nu vom avea cum face fata crizei.

Marcel Ciolacu: Lasati politica si faceti odata ceva pentru oameni! Testati-i si reporniti economia!

Roman esti un mare mincinos! Te-au pus stapaniiPNL sa minti ca un nerusinat pentru a acoperi incompetenta Guvernului tau si a baronilor vostri din judete!, scrie presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook, citat de site-ul PeBloguri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )