Libnet.ro
UNICEF

15:45

Marian Godina, mesaj aspru pentru pietoni: Cu ce o sa ma ajute daca pe cruce o sa scrie Aici odihneste cel ce a avut prioritate!

Antena3 Antena3,
Marian Godina, mesaj aspru pentru pietoni: Cu ce o sa ma ajute daca pe cruce o sa scrie Aici odihneste cel ce a avut prioritate!

Marian Godina a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa pietonilor care traverseaza prin locurile special semnalizate insa fara sa se asigure. Am postat mai demult un text in care. continuă pe Antena3

Politistul Marian Godina, amendat pentru ca a depasit viteza legala

Politistul brasovean Marian Godina, ajuns vestit pentru schitele sale umoristice inspirate din viata sa de agent de circulatie, a patit-o si el: a fost amendat pentru ca a depasit viteza legala.

Marian Godina:Pietonii pot fi amendati chiar daca trec pe zebra

Pietonii pot fi amendati, chiar daca traverseaza pe trecere semnalizata prin marcaj si indicator. Iar aceasta nu o spune oricine, ci un politist. I-am solicitat acestuia o opinie referitoare la multimea de accidente care au avut loc in Brasov pe trecerea de pietoni.

Marian Godina, asaltat de mesaje dupa ce a fost tras pe dreapta de colegii de la Rutiera. Ce i-au scris fanii pe Facebook

Marian Godina a postat un mesaj pe Facebook in care le raspunde fanilor sai ca nu a renuntat la meseria de politist, chiar daca strabate toata tara in turneul pentru cartea Flash-uri din.

Marian Godina, amendat de colegii sai pentru depasirea vitezei legale

Marian Godina, amendat de colegii sai pentru depasirea vitezei legale .

Politistul Marian Godina, prins de radar

Politistul umorist Marian Godina a anuntat sambata seara pe Facebook faptul ca inca este politist, desi a fost prins o perioada buna de timp cu lansarea cartii sale, 'Flash-uri din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )