Libnet.ro
UNICEF

18:46

Masina Anului in Europa: Vezi cele sapte finaliste. Va fi anul lui Tesla Model S?.

România Liberă România Liberă,
Masina Anului in Europa: Vezi cele sapte finaliste. Va fi anul lui Tesla Model S?.

Concursul Masina Anului in Europa, editia 2014, si-a anuntat deja cele sapte modele finaliste, urmand ca in cadrul Salonului Audo de la Geneva, pe 3 martie, sa fie anuntat marele castigator. Car Of The Year COTY) a ajuns in 2013 la 50 de ani de existenta, de-a lungul timpului fiind premiate mai ales masini ale unor marci de volum si ale constructorilor de top. Totusi in editia din 2014, probabil o premiera din acest punct de vedere, printre cele sapte finaliste nu se afla niciun model al . continuă pe România Liberă

Au fost anuntate cele sapte finaliste pentru Masina Anului 2014 in Europa

Dupa ce in septembrie au fost comunicate cele 30 de candidate la titlul Car of The Year 2014, acum lista a fost redusa la sapte modele care-si disputa finala. Exista diversitate, in finala concursului fiind prezente atat masini de volum precum Skoda Octavia, masini de lux precum Mercedes Clasa S si masini electrice la moda, precum BMW i3 si Tesla Model S.

TIME, Entertainment Weekly si Rolling Stone si-au ales albumele si piesele anului 2013! Vezi aici topurile!

Ne-au mai ramas aproximativ doua saptamani din anul 2013 care s-a dovedit a fi foarte bogat din punct de vedere muzical. Am avut parte de comebackuri mult asteptate Lady Gaga, Katy Perry, Britney Spears, Eminem), super hituri de care nu ne saturam nici in prezent Blurred Lines, We Cant Stop, Get Lucky, Royals), dar si .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )