Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce mesaj a primit Ianis Hagi de la fanii lui Rangers dupa al treilea meci fara gol pentru roman

Playtech Playtech,
Ce mesaj a primit Ianis Hagi de la fanii lui Rangers dupa al treilea meci fara gol pentru roman

Ianis Hagi a fost integralist in partida cu St. Mirren, din etapa a doua a campionatului din Scotia, dar ramane fara gol in noul sezon. Glasgow Rangers a reusit sa se impuna cu 3-0, dupa o dubla a lui Morelos si un autogol al lui McCarthy. Ianis s-a zbatut mult, a avut si cateva ocazii . continuă pe Playtech

Rangers isi incheie parcursul european dupa 395 de zile! Ianis Hagi a inceput ca rezerva

Internationalul Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve la partida cu Bayer Leverkusen din returul optimilor de finala in Europa League.

Europa League si-a desemnat echipele calificate in sferturile de finala. Ianis Hagi, evolutie mediocra cu Rangers

Joi seara s-au disputat ultimele meciuri contand pentru optimile de finala ale Europa League. Partidele din sferturi, semifinale si finala se vor juca intr-o singura mansa.

Steven Gerrard s-a razgandit. Ce se intampla cu Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Glasgow Rangers in aceasta vara, iar fanii scotieni l-au primit ca pe o mare vedeta. Romanul a confirmat asteptarile in partidele amicale, in care a fost foarte activ si eficient. in special in partida castigata in fata celor de la Lyon, echipa calificata in sferturile de finala din .

Ianis Hagi si-a facut echipa ideala in revista lui Rangers. Numele surpriza din primul 11

Ianis Hagi revine ca titular pentru Glasgow Rangers, in partida pe care protestantii o disputa contra lui St Mirren. Romanul a fost lasat pe banca in Europa League, contra lui Leverkusen, dar experimentul nu prea a dat roade. Rangers a jucat mult mai bine dupa introducerea lui Ianis. Ce-i drept, decarul echipei nationale a fost .

Ianis Hagi, integralist in campionatul Scotiei

La cateva zile dupa ce a fost rezerva in returul cu Bayer Leverkusen din Europa League, internationalul Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Rangers in prima liga scotiana.

DigiSport: Ianis Hagi, intre foarte slab si prea bun pentru Scotia. Ultima prestatie a romanului, sub lupa: Pasele lui, frate!

Ianis Hagi 21 de ani) a inceput ca titular si a fost integralist in meciul pe care Rangers l-a castigat, scor 3-0, cu St. Mirren, in a doua etapa a campionatului din Scotia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )