Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului: Centenarul Romaniei trebuie sa ne gaseasca consecventi in lupta pentru apararea democratiei, a statului de drept si a libertatilor individuale

Hotnews Hotnews,
 Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului: Centenarul Romaniei trebuie sa ne gaseasca consecventi in lupta pentru apararea democratiei, a statului de drept si a libertatilor individuale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului, in care arata ca doar constientizand ce a fost drept si ce a fost gresit in trecutul recent vom putea construi un viitor prosper pentru tara. Seful statului subliniaza, in mesajul sau, ca Centenarul Romaniei trebuie sa ne gaseasca consecventi in lupta pentru apararea democratiei, a statului de drept si a libertatilor individuale. continuă pe Hotnews

Reactie extrem de dura a lui Klaus Iohannis: Propunerile ministrului Justitiei sunt un atac asupra statului de drept, independentei si bunei functionari a Justitiei, precum si impotriva luptei anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la propunerile de modificare a legilor Justitiei prezentate miercuri de ministrul Tudorel Toader. Iohannis a calificat propunerile drept un atac asupra statului de drept, independentei si bunei functionari a Justitiei, precum si impotriva luptei anticoruptie. Iohannis arata ca proiectul presupune intoarcerea la vechile practici de a pune presiune asupra justitiei si avertizeaza ca asta ar duce la mentinerea pe termen nelimitat MCV.

Klaus Iohannis si Monica Macovei au aceleasi opinii despre modificarile facute la legile justitiei

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, pozitiapresedintelui Klaus Iohannis si a Monicai Macovei referitoare la modificarile facute de.

CUTREMUR pe scena politica! Klaus Iohannis, ATAC VIOLENT la adresa propunerilor ministrului Justitiei

Pozitia Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis privind propunerile de modificare a legilor 303/2004, 304/2004, 317/2004 in legatura cu propunerile de modificare a legilor 303/2004, 304/2004,.

Emmanuel Macron, intalnire cu Klaus Iohannis in Romania. Care va fi programul celor doi sefi de stat

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, va veni joi in Romania, urmand sa aiba convorbiri si conferinta de presa comuna cu presedintele Klaus Iohannis. Seful statului francez va vizita.

Iohannis cere ca luptatorii din rezistenta anticomunista care s-au indepartat de valorile democratice sa nu mai fie onorati

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului. Seful statului cere autoritatilor locale si centrale sa dea dovada de.

Iohannis:Pactul Ribbentrop-Molotov a fost un act odios al istoriei indreptat inclusiv impotriva Marii Uniri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului, in care afirma ca eforturile romanilor trebuie sa se indrepte catre condamnarea tuturor actiunilor care ar putea afecta traiectoria democratica a tarii, iar in actualul context, apararea si consolidarea statului de drept impotriva oricaror inamici ostili societatii deschise reprezinta o prioritate.

Un deputat PSD acuza trupa Satra Benz ca a filmat un videoclip in Monumentul Victimelor Holocaustului: Scandalos si imoral!

De Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului, deputatul PSD Petre Florin Manole arata ca o trupa muzicala, Satra Benz, a filmat un videoclip in interiorul Monumentului Victimelor Comunismului. Cred ca astfel de locuri ale memoriei trebuie tratate cu mult mai mult respect, sustine deputatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )